Cum poti folosi corpuri de iluminat de exterior in decor

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

iluminat exterior

Este foarte greu sa decorezi la exterior, mai ales daca ai o curte care nu ofera prea multe elemente de care te poti folosi intr-un mod original. Cel mai greu este sa umpli o foaie goala, pe care ai posibilitatea sa faci orice vrei. Imaginatia nu te mai ajuta ca atunci cand ai cateva denivelari sau elemente necesare din punct de vedere tehnic. Cu acestea te poti juca si poti sa le folosesti in avantajul tau.

 

Si asta se intampla pana cand incepe sa se contureze o idee despre cum ti-ar placea sa arate acest spatiu. Dupa ce deja ai elementele de decor, poti sa incepi sa alegi corpurile de iluminat care crezi ca se potrivesc. Nu cred ca mai este nevoie sa spun ca aceste corpuri de iluminat trebuie sa fie speciale pentru exterior. Toata lumea s-a obisnuit deja cu acest lucru. Gasesti aici corpuri de iluminat de exterior de toate tipurile, de la mai multi producatori, cu o multime de design-uri, asadar, si care sa ti se potriveasca tie. Este imposibil sa nu gasesti aici ceva sa iti placa. stalpisori de exterior

 

In fine, dupa ce ai aruncat o privire peste toate corpurile de iluminat de exterior, trebuie sa te hotarasti care este tipul care iti place cel mai mult: clasic sau modern. Bineinteles, trebuie sa fie in acelasi stil ca si decorurile din casa, ca persoanele care vin in vizita sa nu aiba impresia ca pasesc dintr-o lume in alta. Ca sa iti fie si mai usor, magazinul le-a impartit in doua categorii separate. Corpurile de iluminat clasice sunt variatiuni pe aceeasi tema, cu diferite nuante de patina insa cu efecte diferite si de o importanta cruciala, pentru ca totul trebuie asortat la culorile deja existente.

 

Cel mai usor poti sa te inspiri uitandu-te la cateva fotografii in care arata cum s-a procedat in alte cazuri, cum sunt si acestea. Mai sus se poate observa cat de simplu si convenabil s-a decorat o terasa sub un balcon deja existent, fiind iluminat deasupra mesei si la grilul foarte modern amenajat. Adica unde se lucreaza si unde se serveste. S-a mers pe principiul utilitatii, cu corpuri de iluminat simple, care sa nu eclipseze frumusetea lemnului. Pe cand, in imaginea alaturata se poate observa inventivitatea cu care au fost folosit un stalpisor de exterior, pentru a putea sa lumineze mai mult decat un loc mic al gradinii.

Ghidati-va dupa elemente care va atrag atentia si care credeti ca v-i s-ar potrivi si voua si incercati sa le adaptati. Insa nu uitati sa alegeti mereu calitatea corpurilor de iluminat din magazinul Universul Luminii.

 

Universul Luminii

Magazin corpuri de iluminat

Arad, Calea Timisorii, nr. 44, Arad, Romania

Telefon: 0257 287 948 sau 0726 147 023

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.