Cand este nevoie de resoftarea tabletei?

Resoftarea tabletei este o operatiune ce se face in principiu intr-un service de laptopuri si tablete autorizat, insa anumiti utilizatori mai priceputi, isi resofteaza singuri tableta. Pentru a face acest lucru este nevoie de softul original al modelului de tableta pe care il detineti si este necesara experienta anterioara.
Daca nu ati mai resoftat niciodata o tableta va recomandam sa apelati la un service profesional pentru serviciul de reosftare tablete.
Indiferent de modelul de tableta pe care il detineti, un service cu tehnicieni capabili si resursele necesare, pot resofta orice tableta, indiferent ca este produsa de giganti precum Apple si Samsung, sau producatori mai low cost precum Allview, Prestigio, Huawei, Vonino sau altel.

Cand apelam la resoftare?

Resoftarea tabletei este necesara atunci cand sistemul de operare intampina dificultati in bootare, fie din cauza unor virusi, fie din cauza unor aplicatii malitioase instalate fie din alte motive ce tin de soft si compatibilitate.
Cea mai intalnita situatie, si printre cele mai frustrante, este acea situatie cand aprindeti tableta dar aceasta se blocheaza la logoul companiei producatoare.

Cat costa resoftarea?

Serviciul de resoftare tablete in Bucuresti nu ar trebui sa coste foarte mult insa depinde de modelul tabletei cu care va prezentati in service. Exista situatii cand pentru resoftare un utilizator plateste 70 de lei in timp ce altul plateste 100 de lei. Aceste diferente de pret sunt normale intrucat fiecare tableta este diferita, are soft si firmware diferit iar tehnicienii pot pierde timp mai mult in gasirea unui anumit soft, din cauze diverse.

Faceti back-up la datele din tableta!

In urma resoftarii va rezulta stergerea tuturor datelor, fisierelor, aplicatiilor instalate la fel ca in cazul resetarii tabletei la setarile din fabrica. Este evident ca daca ajungeti la situatia in care tableta nu se mai aprinde, nu veti mai putea sa faceti back-up de aceea trebuie sa faceti acest lucru cat mai des posibil, pentru ca atunci cand tableta nu se mai aprinde, sa aveti salvate majoritatea datelor importante. Facand copii de siguranta ale datelor in mod constant, veti evita situatiile viitoare cand din cauza pierderii datelor va trebui sa platiti sume mari pentru recuperarea datelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.