De ce sa apelam la service pentru curatarea laptopului?

De ce sa apelam la un service de laptopuri pentru curatare laptop Bucuresti? Curatarea laptopului este vitala pentru intretinerea laptopului dar si pentru ca acesta sa functioneze mai bine si pentru mai mult timp.

Un laptop necuratat, acumuleaza in timp praf si scame care se concentreaza sub forma unei paturi de praf ce obtureaza gurile de aerisire.
Curatarea este foarte ieftina si merita facuta cel putin o data pe an pentru a ne asigura de buna functionare a laptopului.

Multi utilizatori se intreaba daca se renteaza sa faca ei insisi curatarea pentru a economisi astfel suma platita unui service de laptopuri.

Dar se renteaza oare efortul si timpul pierdut pentru a economisi 50-100 de lei?

La sediul unui service, curatarea dureaza intre 30 si 60 de minute fiind efectuata de catre un tehnician care a mai desfacut alte cateva sute de laptopuri in cariera de reparator in timp ce utilizatorul normal este posibil sa nu fi desfacut niciodata un laptop. Cu alte cuvinte, daca vreti sa desfaceti singuri laptopul pentru curatare, toata operatiunea va dura intre 2 si 4 ore.

Desfacand dumenavoastra laptopul riscati fie sa rupeti pamblicile ce conecetaza display-ul laptopului sau tastatura pe placa de baza fie sa le sectionati, ambele situatii necesitand reparatii costisitoare.
Un tehnician nu va sectiona pabmlici si nu va defecta alte componente pentru ca asa cum spuneam mai sus, a mai desfacut sute de laptopuri. Chiar si asa, pana si profesionistii pot gresi insa in aceasta situatie dvs nu aveti nici o vina ci tehnicianul care daca defeacteaza o anumita componenta va trebui sa o repare pe cheltuiala service-ului.

In concluzie, consideram ca este mult mai rentabil sa apelam la centrele de reparatii pentru laptopuri , astfel economisim timp si eliminam posibilele complicatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.