Service IT

In functionarea unui calculator pot aparea multiple probleme. Pentru utilizatori, aceste probleme nu sunt deloc placute, cu atat mai mult cu cat ingreuneaza activitatea desfasurata zilnic.

Problemele pot aparea din diverse motive: fie calculatorul nu este amplasat intr-un loc corespunzator si se supraincalzeste, se prafuieste sau functioneaza in conditii de umiditate si frig, fie sistemul de operare si programele instalate nu functioneaza corespunzator.

O alta cauza o reprezinta ingrijirea necorespunzatoare sau virusii informatici. Virusii reprezinta o problema deosebit de importanta deoarece pot duce la disfunctionalitati masive sau chiar la nefunctionarea calculatorului. De asemenea exista virusi care pot sterge date sau care pot copia parole ori numere de cont, ceea ce in cadrul unei firme este catastrofal.

Daca ai probleme cu calculatorul trebuie sa apelezi la ajutorul unui service calculatoare.
La un service IT se trateaza boli ale calculatoarelor dintre cele mai diverse. Orice problema poate fi rezolvata dupa ce se face o verificare amanuntita.
Specialistii de la service IT se deplaseaza la sediul firmei sau la domiciliul clientului in cel mai scurt timp pentru a rezolva problemele.

De obicei, la un service IT problema este rezolvata in maxim 48 de ore, in functie de problema cu care se confrunta clientul.
Service-ul IT este recomandat persoanelor din din Bucuresti si Ilfov care doresc sa detina un calculator functional si sa navigheze in siguranta pe Internet. Specialistii de la service IT va stau la dispozitie cu servicii de reparatii calculatoare si instalare software precum si asistenta pentru orice versiune de Windows, inclusiv in weekend.

Deplasarea la domiciliul dumneavoastra sau la sediul firmelor din Bucuresti este gratuita.
Puteti contacta service-ul IT folosind formularul dipsonibil pe site, telefonic sau prin e-mail.

Un tehnician IT specializat in service de calculatoare si servicii IT de suport tehnic si helpdesk se va deplasa la domiciliul sau sediul dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.