Cristina Ich sustine educatia sexuala in scoli

 

Cristina Ich sustine educatia sexuala in scoli si mai mult de atat explica ce ar trebui sa presupuna asta si la ce este de folos. Vezi pe acesta pagina mai multe detalii despre modul in care oamenii au criticat-o pentru cele sustinute.

   Ce a declarat Cristina Ich

Vedeta a spus ca a postat mai multe mesaje pe retele de socializare si totul a pornit de la faptul ca a primit mesaje de la doua femeie.

„Cristina, nu pot să cred că propui ca materie educația sexuală, adică să se uite prin reviste porno și să le arăți cum se face sex. Nu, nu asta nu e educație sexuală. Înseamnă metode contraceptive, când trebuie să începi viața sexuală, de ce nu e OK să o începi la o vârstă fragedă, sau prematur, depinde cum vrei tu să spui, care sunt riscurile, bolile cu transmitere sexuală, riscul de a rămâne însărcinată, riscul de a rămâne traumatizată, în primul rând pentru că sunt fete care fac sex doar pentru că trebuie să facă sex, doar pentru că au văzut nu știu unde, la TV sau pe Internet și așa mai departe. Dar ele nu sunt sigure de ceea ce vor să facă și pe urmă le pare rău, rămân traumatizate. Asta înseamnă educația sexuală, în nici un caz ceea ce vă gândiți voi sau mințile voastre bolnave.” a mentionat vedeta.

„Dacă nu explici, copilul va fi curios să își ia informația din altă parte, și informația din altă parte, informația aia s-ar putea să fie greșită.” a mai spus aceasta.

Cristina sustine educatia sexuala atat in scoli cat si acasa  si  a continuat cu explicatii despre repercusiunile pe termen lung al lipsei de informatii. Viata intima si mai ales cea a fetelor poate avea de suferit.

„A fi batjocorită de băiatul cu care face sex, asta poate lăsa traume, care să aibă repercusiuni grave pe viitor. Și aici intervine sindromul Stockholm, te poți îndrăgosti de agresor, de cel care-ți face rău, pentru că tu ai impresia că așa este normal să fie. Deci, credeți-mă, sunt atât de multe explicații că cred că mi-ar trebui vreo 300 de mii se story-uri ca să termin.” sustine aceasta.

„Mai târziu, când vor crește, ele vor accepta să fie agresate verbal, fizic, pentru că așa li se pare normal, așa au fost crescute, așa au fost educate, pentru că nu li s-a explicat, iar singura lor informație a fost cea greșită…”,  a mentionat aceasta.

„Nu o să-mi las copilul dezinformat din nici un punct de vedere, pentru fiecare vârstă va exista o informație și pentru fiecare întrebare va exista un răspuns (…) Dar nu o să-i spun niciodată că el a venit cu barza.”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.