Lucruri de stiut despre Emma Mackey, vedeta din serialul Sex Education

La 24 de ani, Emma Mackey este vedeta serialului Sex Education al carui sezon 2 a inceput sa fie difuzat pe Netflix incepand cu 17 ianuarie. Actrita joaca rolul rebelei Maeve Viley, un personaj care a reusit sa cucereasca inima fanilor din intreaga lume dar si a noastra. Vrei sa faci cunostinta cu actrita?

Este nascuta la…Mans. Da, tanara actrita a crescut la Sable-sur-Sarthe unde inca mai locuiesc parintii sai, fratele si bunicul sau. Eleva de liceu stralucita, si-a obtinut in 2013 diploma de bac. Cu diploma in buzunar, dornica sa se reconecteze cu latura engleza, a traversat Canalul Manecii pentru a studia Litere la Universitatea Leeds inainte de a se muta in capitala britanica in 2016. Inca mai locuieste in Londra si in ziua de azi.

I se pare ciudata asemanarea fizica cu Margot Robbie. Cum multi o comparau cu Margot Robbie, Emma a reactionat si a declarat ca se simte flatata deoarece Margot este extrem de frumoasa insa devine plictisitor atunci cand oamenii sunt mai interesati de aspectul tau fizic decat de munca ta, de ceea ce faci.

Va fi muza lui Gustave Eiffel la cinema. Actrita a filmat deja ultima parte a filmului lui Martin Bourboulon. Un lung metraj intitulat Eiffel care povesteste viata lui Gustave Eiffel din momentul in care si-a inceput opera pana la expozitia universala de la Paris in 1899. Inginerul este interpretat de Romain Duris. Cat despre Emma, aceasta interpreteaza rolul lui Adrienne Bourges, cea care l-ar fi inspirat pe constructor sa creeze legendarul Turn Eiffel.

S-a indragostit de…Paris. Intr-un interviu acordat revistei GQ, frumoasa Emma a declarat ca este indragostita de Paris, inca din liceu isi petrecea Craciunul aici. Incearca sa viziteze capitala Frantei cat de des cu putinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.