Oferte de cazare la pensiuni in Romania

In prezent, la dispozitia turistului sunt puse o multitudine de oferte de cazare. Numarul de oferte cazare la pensiuni  a crescut considerabil in ultimul timp, deoace s-a dovedit a fi o afacere rentabila, atat in mediul urban cat, mai ales, in mediul rural. Ultimile studii au aratat ca, anual, se producere o crestere de 3,5% in turismul Romaniei.

In general, o pensiune are o capacitate de cazare de 10 camere. Numarul de camere disponibile variaza in functie de locul unde este amplasata. De regula, pensiunile din zonele turistice foarte cunoscute si cele care sunt situate in mediul rural au o capacitate de cazare mai mare decat pensiunile din oras. Pentru a fi siguri ca ati ales pensiunea potrivita trebuie sa urmariti ce ofertele de cazare la pensiuni. Pensiunea, in mod necesar, trebuie sa fie situata intr-o zona cu atractii turistice si sa dispuna atat de locuri de parcare cat si de curte interioara. Atat timp cat exista obiective turistice si zona reprezinta un punct turistic de interes, nu conteaza daca pensiunea este amplasata in zona de litoral, de munte sau de ses. De asemeni, la ofertele de cazare trebuie sa fie incluse facilitatile necesare fiecarui turist. Printre acestea se numara: curent electric, baie, bucatarie, tv, telefon, incalzire, curte, acces parcare, obiecte sanitare si apa curenta etc. Serviciile suplimentare care pot aparea in oferte cazari sunt: acces piscina/sauna/sala de fitness/ masaj etc, servicii de posta, acces internet, servicii de educatie fizica si sport precum: barci, canoe, inchierieri de biciclete, drumetii, excursii calare si alte activtati in aer liber precum: golf, volei, fotbal, bascket, bedminton, gimnastica etc.

Vezi si:  Cazare in nordul tarii, in Maramures, la Casa Corodan

In perioada sarbatorilor de iarna sau pe perioada vacantei de vara puteti gasi cele mai multe oferte cazare. La pachetul normal de cazare se mai adauga si alte oferte precum diminuarea tarifului pentru grupuri sau pentru copii. De asemeni, in ofertele de cazari mai pot intra si anumite specialitati, in materie de mancare, care sunt incluse in pretul total. In special la pensiunile din Costinesti se pot organiza activitati surpriza care sa fie precum un bonus oferit celor care au ales dintre acele oferte cazare pe care le punea la bataie pensiunea respectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.