Cele mai importante produse pentru realizarea unei manichiuri moderne!

Există nenumărate moduri de a ne aranja unghiile astăzi. Stiliștii din domeniul Nail Art se întrec pe ei și ne surprind într-un mod foarte plăcut, zi de zi. Este, practic, imposibil să alegem un anumit model de manichiură modernă astăzi, fie pentru un eveniment important, fie pentru un eveniment obișnuit la care urmează să participăm.

Varietatea foarte mare de produse profesionale, permite ca astfel de manichiuri foarte estetice să le putem realiza, inclusiv acasă.

Cele mai importante produse de care avem nevoie pentru a obține o manichiură foarte frumoasă acasă sunt următoarele: soluții de tip Primer, bază, top, oje semipermanente, geluri pentru construcții și uleiuri pentru hidratarea cuticulelor.

Soluția de tip Primer este o soluție care se aplică direct pe unghii, în cazul în care manichiura se va realiza cu ajutorul unei oje semipermanente. Rolul acestei soluții este de a deshidrata și dezinfecta foarte bine unghia, înainte de a fi aplicată soluția de tip Base Coat.

În urma aplicării soluției de tip Primer, la nivelul stratului superficial al keratinei, se vor forma mici pori în care va pătrunde oja semipermanentă.

 Soluția de tip Base Coat este o soluție la fel de importantă, cu ajutorul căreia se obține o foarte bună protecție împotriva pigmenților din ojele semipermanente sau din gelurile de construcții. De asemenea, un alt rol foarte important, este și acela de adeziune la suprafața unghiilor, a ambelor produse folosite pentru realizarea manichiurilor și pedichiurilor.

Soluțiile de tip Top Coat sunt acele soluții care se aplică la finalul manichiurilor. Ele sunt foarte importante pentru strălucire și pentru sigilarea manichiurilor. Folosirea lor va împiedica apariția fisurilor și dezlipirea gelurilor sau ojelor folosite.

Pot fi aplicate zilnic sau periodic.

Magazine online care comercializează produse profesionale pentru manichiuri

Enails este numele unui important distribuitor de produse profesionale din România care comercializează tot ceea ce aveți nevoie, pentru realizarea unei manichiuri perfecte. Este recomandat în primul rând saloanelor de înfrumusețare profesionale, precum și persoanelor care obișnuiesc să își îngrijească unghiile acasă. Stiliștii obțin manichiuri perfecte deoarece folosesc produse de bună calitate și deoarece folosesc toate categoriile de produse de la același producător.

Oferta acestui interesant distribuitor include produse pentru manichiuri fabricate de către brand-uri renumite în foarte multe țări din Europa și din întreaga lume: CANNI, FSM, EVERIN, SILCARE, etc.

Prețurile sunt foarte bune, campaniile de reduceri frecvente, comenzile  se pot face online și chiar și în cantități mari, dacă solicitările sunt de această natură.

Vă recomandăm de aici ojele semipermanente, soluțiile pentru pregătirea manichiurilor, kit-urile unghii gel, gelurile pentru construcții, soluțiile pentru hidratarea cuticulelor, soluțiile de degresare, polygel, aparatură modernă, ustensile și accesorii manichiuri și pedichiuri, dezinfectante, multe categorii de decoruri unghii, tatuaje unghii, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.