Interpretarea viselor in 4 pasi simpli

Iata patru pasi care ar trebui sa fie suficienti pentru a va deschide apetitul si pentru a va oferi ceea ce aveti nevoie pentru a va interpreta imediat visele.

1. Totul este simbolic

Fiecare personaj, obiect si cladire din visul tau simbolizeaza o parte din tine si din viata ta. Acest principiu va schimba intreaga ta opinie despre interpretarea viselor.

Greseala comuna a oamenilor este ca acestia interpreteaza oamenii si obiectele din visele lor ca fiind un lucru real. Aceasta este o mare greseala! Daca eu o visez pe matusa Pat aruncandu-mi in fata o placinta cu crema, in mod sigur nu trebuie sa imi fie teama sa o vizitez de Ziua Recunostintei! Acesta este un lucru simbolic, iar matusa Pat este un personaj care face parte din viata mea. Daca matusa Pat este o femeie agresiva care are tendinta sa domine pe altii, atunci ea ar putea reprezenta in acest vis vointa mea. Identificarea personajelor din visul tau este primul pas pentru a intelege ceea ce spun visele tale.

De fapt, prin identificarea categoriei visului dumneavoastra si a simbolurilor, vei avea deja o idee despre ceea ce iti transmite visul tau. Acest lucru este valabil pentru cladiri, animale sau orice fel de obiect din visul tau. Daca visezi ca locuinta ta este in pericol, nu trebuie sa te grabesti sa cumperi mai multe asigurari. Casa ta este doar o cladire care face parte din viata ta. Acest lucru deschide o lume cu totul noua pentru tine, nu-i asa?

Multe simboluri comune se ivesc in visele noastre. Puteti folosi un dictionar de vise care va ofera o lista destul de completa a interpretarilor tuturor personajelor si scenariilor din visul dumneavoastra.

2. Ceea ce este bun este grozav. Ceea ce este rau este… ei bine… rau.

A intelege ceea ce reprezinta personajele din visul tau este doar primul pas. De asemenea, este foarte important sa determini daca personajul din visul tau joaca un rol pozitiv sau negativ. Acest lucru poate sa iti schimbe de-a dreptul interpretarea.

Daca eu visez ca locuinta mea este daramata, acest lucru poate fi pozitiv sau negativ. In cazul in care casa ta este daramata pentru ca ceva mai mare, mai important sa fie construit, inseamna ca te afli in viata reala, intr-un proces de crestere din punct de vedere spiritual si mental. Totusi, daca casa ta este bombardata de teroristi sau daramata de o furtuna, acest lucru inseamna ca te confrunti in viata reala cu niste situatii grele care te doboara. Acum intelegi ce am vrut sa spun?

In ambele cazuri, din nou, casa este un simbol al vietii tale. Visul nu se refera la casa ta reala si nu trebuie sa iti fie teama de o invazie brusca a teroristilor.

3. Totul se refera la tine

Este visul tau. Este viata ta. Este vorba despre tine!

O alta greseala mare pe care oamenii o fac este ca ei cred ca daca viseaza pe altcineva, atunci visul este pentru acea persoana. Este putin ridicol, de fapt. Daca visezi ca o colega de la servici ramane insarcinata, nu te grabi sa ii dai vestea cea buna! Nu numai ca vei gresi, dar de fiecare data cand te vei indrepta spre aparatul de cafea, ceilalti colegi si-ar putea gasi brusc, un motiv pentru a fi in alta parte… Hmm, am senzatia ca unii oameni care citesc acest lucru ar putea sa fi facut aceasta greseala de cateva ori. Totusi, nu va faceti griji! Exista o speranta pentru fiecare.

Retineti acest lucru deoarece personajele din visul tau sunt o parte din tine, iar visul este un mesaj pentru tine. Aceste vise sunt o reprezentare a ceea ce se intampla in sufletul tau in acest moment si, de multe ori, se refera la evenimente care au avut loc in trecut. Oricum ar fi, tu esti vedeta acestui spectacol si totul se refera la tine!

4. Identificarea mesajului

Este important sa ne amintim ca un vis are un singur mesaj. Daca visul tau are o multime de personaje si modificari ale scenei, atunci acest vis nu are o interpretare.

Prin identificarea simbolurilor din visele tale si prin determinarea contextului pozitiv sau negativ, esti inarmat cu tot ce ai nevoie pentru a identifica mesajul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.