Care sunt beneficiile dietei Rina in comparatie cu alte diete?

Dieta Rina este una dintre putinele diete care au dat rezultate bune pentru majoritatea celor care le-au incercat. Foarte echilibrata, aceasta se intinde de-a lungul a 90 de zile, in prima faza si inca 90 de zile in faza de mentinere. Cele 90 de zile sunt cele care ii ofera si denumirea de „Dieta Rina 90„.

Tinuta corect, dieta poate sa elimine pana la 15 kg.

Cum se tine corect Dieta Rana?

Regulile dietei sunt simple si implica o alternare a alimentelor timp de 4 zile. In prima zi trebuie sa se consume doar proteine, in a doua zi trebuie sa se consume doar alimente cu amidon (pastai, fasole, mazare, cartofi, linte), a treia zi este ziua carbohidratilor, inclusiv pizza sau paste, iar a patra zi este cea a vitaminelor, in care se consuma cat mai multe cruditati.

Care sunt beneficiile dietei?

Beneficiile pot fi uriase si se pot intinde pe mai multe planuri:

1. Beneficii psihice. Conform celor de la Despre-Diete.ro, cei care incearca aceasta dieta se simt mult mai bine din punct de vedere psihic. Acest lucru este datorat reglarii intervalului de somn, organizarii mai bune si programului normal de alimentatie.

De asemenea, fiind gandita pe termen lung, aceasta dieta nu duce la asteptari nerealiste si rapide.

Nu in ultimul rand, confortul psihic este foarte mare deoarece restrictiile nu sunt foarte mari. Exista multe retete Dieta Rina care pot fi incercate si pot fi folosite consumate toate alimentele preferate, atata vreme cat se evita sucurile acidulate si zaharul procesat.

2. Beneficii fizice. Majoritatea celor care incep o dieta cauta beneficii fizice. Isi doresc fie sa slabeasca, fie sa se simta mai bine. Aceste beneficii sunt vazute destul de repede, chiar daca scaderea in greutate nu este una rapida. In principiu, in 90 de zile de dieta corpul pierde pana la 15 kg de tesut adipos.

3. Beneficii alimentare. Beneficiile alimentare sunt cele cautate de majoritatea celor care tin diete. Oricine isi doreste sa poata manca orice si sa slabeasca, iar Dieta Rina este cea mai apropiata de aceasta utopie. Practic, se pot consuma toate tipurile de alimente, atata vreme cat nu sunt amestecate intre ele.

Reguli care ajuta foarte mult in perioada dietei

  • In fiecare dimineata, cu 30 de minute inainte de micul dejun este bine sa se consume un pahar de apa cu lamaie;
  • Chiar daca sunt permise o multime de alimente, este bine sa se evite repetarea aceluiasi aliment de mai multe ori consecutiv;
  • Chiar daca rezultatele se vad dupa primele 90 de zile, este bine sa se tina si cele 90 de zile de mentinere. Acestea sunt, de fapt, cele mai importante, deoarece reusesc sa contureze foarte bine rezultatele si sa ajute la evitarea ingrasarii.

Dat fiind faptul ca este lunga, dieta Rina nu este usoara. Este, insa, o dieta eficienta pe care o poate tine oricine fara a-si face griji in ceea ce priveste sanatatea, ceea ce inseamna un urias castig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.