Haine de dama – shopping online!

Pe mai toate site-urile de haine de dama online vedem ca se cauta foarte mult pantalonii care imita pielea. Acestia mai poarta denumirea si de pantaloni wet look, datorita aspectului lucios. In ultimii ani, pantalonii wet look au luat un mare avant pe site-urile de haine de dama online, deoarece au un aspect placut, elegant si pun in evidenta picioarele si conformatia lor.

haine damaDe cele mai multe ori gasim acesti pantaloni sub forma skinny, care se muleaza foarte bine pe picior si merg purtati fie la balerini, fie mai ales la pantofi cu toc si platforma. Sunt preferati in locul celor din piele, deoarece pretul lor de achizitie este mult sub al celor din piele naturala si sunt si mai usor de intretinut.

Pe domeniile de haine de dama online gasim pantaloni wet look in culori in general de negru, gri cenusiu, mai rar de rosu, albastru. Cei mai cautati sunt cei negrii, deoarece merg foarte bine asortati la orice tinuta si in plus de asta negrul nu se va demoda niciodata. Pot fi purtati cu o camasa alba care sa creeze un contrast vizibil, suficient pentru interes vizual.

Daca veti purta o camasa de culoare neagra, nu veti arata la fel de bine ca atunci cand veti purta una alba. Deci este foarte important ce purtati in partea de sus pentru a scoate pantalonii in evidenta. Un exemplu de outfit este urmatorul: pantalonii wet look la partea de jos, in picioate balerini sau pantofi cu toc iar la partea de sus tricou sau camasa alba iar deasupra un sacou.

Pantalonii wet look au un aspect casual si ii poti purta la mai toate evenimente, fie ca sunt serioase fie ca nu: intalniri de afaceri, munca la birou, mers in oras, la restaurant, botezuri. Pantaloniii wet look se vor purta foarte mult si anul acesta si este necesar sa aveti o pereche in sifonier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.