Tricou, maieu sau cămașă – Ce aleg bărbații?

Moda masculine este de mult mai ușor de înțeles decât cea feminină. Dacă fetele au rochii și fuste, pantaloni și cămăși, salopete și kimono-uri, la bărbați e mai simplu. Ei pot opta doar pentru pantaloni, pe care să îi asorteze la diferite bluze în partea de sus. Așadar, ce aleg bărbații vara? Cum știu când să poarte cămăși, maiouri sau tricouri bărbați?

Din fericire, în ultimii ani au apărut tot felul de modele de îmbrăcăminte bărbătească. Din nefericire, mulți nu știu să se adapteze la varietatea de haine și fac alegeri nepotrivite, care îi fac să arate caraghios. Totuși, dacă se ghidează după câteva reguli simple, bărbații pot să își creeze ținute absolut minunate, în care să se simtă și să arate bine.

Vara pot alege între cămăși, tricouri sau maiouri. Când și unde le pot purta pe fiecare, aflați în continuarea articolului.

2

Tricou, cămașă sau maiou?

Începem cu maioul, acea piesă vestimentară care le dă bătăi de cap multor bărbați. Ca să porți un maiou, trebuie să fie bine ales. Poți opta pentru el la sală, când faci activități fizice sau prin casă. Nu este indicat să te îmbraci cu un maiou la un eveniment sau la o ieșire în club. Este un articol vestimentar dedicate mai mult activităților fizice.

Tricoul este extrem de versatil. Poate fi purtat aproape oriunde. În funcție de pantalonii cu care este purtat, tricoul poate fi purtat în ținute casual, sport sau chiar și smart casual. Este cel mai la îndemână obiect vestimentar pentru bărbați și poate cel mai purtat.

Cămasa poate fi purtată cu brio la birou, la ieșiri în oraș sau chiar și de zi cu zi, dacă optați pentru o cămașă casual. Este un obiect vestimentar puțin mai elegant, dar totuși poate fi combinat cu ușurință în multe ținute.

3

Pe Felamo.com puteți alege dintr-o varietate de haine pentru bărbați, așa că poate le faceți o vizită. J

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.