Gecile de dama – cum o alegem pe cea potrivita?

Atunci cand eram copii aveam o singura geaca de primavara-toamna si o singura geaca de iarna calduroasa.

Acum, este aproape imposibil sa ai o singura piesa de acest fel: pe de o parte pentru ca exista atat de multe modele moderne incat nu te poti limita numai la unul singur, apoi pentru ca trebuie sa fi in pas cu moda si sa poti asorta si asocia corect o geaca intr-o tinuta.

Tocmai pentru ca avem atat de multe modele, cu forme, lungimi, materiale si culori dintre cele mai variate, este important sa stim ce anume sa alegem pentru a ni se potrivi cat mai bine.
Poti sa te inspiri de pe internet, daca faci o simpla cautare dupa geci dama. Am facut si noi o astfel de cautare si am descoeprit cateva ponturi pe care vi le impartasim:

1. Culoarea.

Foarte important de stiut, gecile nu mai sunt doar negre. Altfel spus, puteti alege geci dama in culori si nuante tot mai variate. Daca cele de iarna sunt de regula in nuante mai inchise, cele pentru periaoda mai calda pot avea orice culoare, chiar si imprimeuri.

2. Materialul.

O geaca de piele ramane o geaca de piele indiferent de sezon, moda sau trend. Calitatea acesteia se pastreaza in timp si dupa o purtare mai intensa, si va arata mult timp la fel de bine. Pe langa piele, puteti opta pentru materiale care sa arate bine in culoarea respectiva. Ati observat ca exista produse identice care sunt disponibile pe mai multe culori, insa materialul nu arata la toate la fel. Asta se intampla pentru ca materilul nu este mereu la fel, chiar daca modelul este acelasi.

Vezi si:  Haine calduroase Vesa la final de sezon

3. Croiala.

Da, extrem de important, croiul unei geci de dama este esential pentru a arata bine atunci cand este imbracata. Prin urmare, alegeti geci cu un format care sa va avantajeze si care sa permita utilizarea in mai multe ocazii si tinute. Gecile stranse pe corp avantajeaza de regula pe toata lumea, cele usor largute sunt potrivite pentru persoanele foarte slabe, in timp ce modelele drepte, fara o linie bine definita se potrivesc celor care au o silueta usor supraponderala sau care nu au talia bine definita.

4. Lungimea.

Persoanele scunde trebuie sa evite gecile lungi sau pe cele care se opresc mai jos de linia taliei. De altfel, modelul pana la jumatatea fundului sunt potrivite pentru doamnele inalte si numai in combinatie cu pantalon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.