Haine calduroase Vesa la final de sezon

Hainele de blana sunt si vor fi mereu in trend, lucru dovedit de succesul tot mai mare pe care aceste articole il au pe piata locala dar si pe cea internaționalã.

Fabrica de blãnuri A&A Vesa, o fabrica româneascã ce produce haine calduroase si accesorii din blana naturala si piele, este dovada faptului ca un lucru de calitate va avea mereu cãutare. De altfel, aceasta fabrica cu o experiența de peste 20 de ani in domeniu a reușit sa lanseze in fiecare an noi modele si noi colecții vestimentare, astfel ca si-a atras un public tot mai mare si mai variat, atât ca grupa de vârstã cat si ca stil vestimentar.

Numai in anul 2017 au fost lansate mai multe linii, destinate atât doamnelor cat si domnilor. Produsele sale – haine din blana sau haine de piele, jachete, veste, cape, gulere de blana, mãnuși de piele – toate sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, 100% naturale si pot fi achiziționate atât din magazinele fizice deschise in patru orașe din tara: București, Constanta, Arad si Galați, dar si din magazinul virtual propriu.

De pe www.vesa.ro pot fi comandate atât in tara cat si din strãinãtate toata gama de produse din blana si piele, aici fiind organizate astfel încât fiecare persoana sa își poatã gãsi cu ușurința ținuta perfecta.
Calitãții superioare a materiei prime i se adaugã si stilul vestimentar actual.

Brandul Vesa s-a remarcat deja prin faptul ca oferã publicului produse in trend, in ton cu moda si cu stilul strãzii, însã pãstrând in același timp acea eleganta si finețea specifica unui produs de lux. Acesta este si unul dintre motivele succesului pe care brandul Vesa il cunoaște in statele Uniunii Europene: clienții de aici au descoperit gratie site-ului produse romanești de calitate foarte buna la preturi avantajoase.
Fabrica de blãnuri A&A Vesa a fost înființatã in anul 1994 in județul Arad, devenind in timp un reper in peisajul producãtorilor românești de haine din blana naturala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.