Extindeti-va afacerea accesand serviciile de inregistrare domenii web

In ziua de astazi cea mai buna piata de lansare si continua promovare o constituie mediul online. In acest fel, orice noua afacere sau actiune de promovare trebuie sa detina un site prin care sa mentina o legatura constanta cu publicul.

Compania Spatiul Ro vine cu solutii pentru dumneavoastra oferindu-va posibilitatea de a intregistra domenii web la preturi extrem de accesibile si asigurandu-va servicii de cea mai buna calitate existente pe piata de profil din Romania.

Un mare plus al serviciilor oferite de Spatiul Ro este reprezentat de rapiditatea satisfacerii cerintelor clientilor deoarece pentru a miscora timpul de inregistrare al diferitelor domenii cerute de clienti, compania noastra a renuntat la intermediari, lucrand direct cu RoTLD și reseller Enom.

Clientii nostrii pot opta pentru servicii de reseller domenii ro sau reseller domenii internationale. Serviciul de reseller domenii in Romania este conceput special pentru cei ce doresc sa isi inregistreze mai mult de 5 domenii in timp ce caracteristic pentru serviciul de reseller domenii internationale este desigur tariful.  Partenerul nostru Enom este cel care se va ocupa de serviciul de domenii internationale iar Spatiul Ro va pune la dispozitie conturi gratuite de reseller, fara a mai plati o taxa suplimentara.

Mai multe detalii atat despre inregistrarea de domenii internationale sau domenii.ro puteti afla accesand site-ul companiei noastre: www.spatiul.ro iar in cazul in care mai exista intrebari suplimentare nu va ramane decat sa contactati oricand serviciul nostru de suport tehnic la numarul de telefon: 0332.56.92.93

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.