Vino de 1 Mai in statiunea Costinesti cunoscuta si sub numele “Capitala Distractiei”

Usor, usor ne indreptam catre primvara si implicit catre deschiderea sezonului estival care are loc in data de 1 mai in fiecare an. S-a facut deja un fel de traditie ca tinerii din toata tara sa-si petreaca 1 Mai-ul pe litoral. Daca cei mai pretentiosi prefera statiunea estivala Mamaia, tinerii veniti in gasca care nu sunt neaparat fani ai cluburilor de fite, aleg sa-si inchirieze o pensiune/vila in statiunea Costinesti si sa petreaca acolo un intreg weekend alaturi de persoanele dragi!

In fiecare an de 1 Mai, statiunea Costinesti parca prinde viata si devine chiar neincapatoare. Tinerii dornici de distractie sosesc aici si incing atmosfera . Chiar si cluburile din statiune se deschid in acea perioada dar si unitatile de cazare Costinesti isi deschid portile si ofera pachete promotionale de nerefuzat turistilor. Fie ca vrei sa stai intr-o vila sau la un hotel, toate unitatile din statiune iti stau la dispozitie cu oferte avantajoase. Tariful pentru o noapte de cazare in Costinesti de 1 Mai poate incepe si de la 50 lei/noapte/camera si bineineles poate creste in functie de pretentiile fiecaruia si de unitatea de cazare aleasa( facilitate, clasificare, pozitionare,etc).

Majoritatea tinerilor prefera aceasta statiune deoarece tarifele de cazare sunt mult mai scazute fata de celelalte statiuni estivale de pe litoralul romanesc iar majoritatea turistilor din Costinesti sunt tinerii, studenti,elevi. In statiune se gasesc cateva restaurante foarte bune care servesc preparate exceptionale la preturi foarte acceptabile dar si baruri sau cluburi de noapte unde distractia incepe seara si se termina abea a doua zi, dupa rasaritul soarelui!

Daca esti tanar si vrei sa petreci anul acesta 1 Mai-ul la mare, vino cu gasca ta la Costinesti! Distractia e garantata! Intrati pe site-urile de promovare turistica si alegeti oferta potrivita pentru voi! Cu ajutorul unui avans modic vei putea sa-ti rezervi locul la mare! Sunt o multime de unitati de cazare foarte ok in Cosinesti iar un exemplu ar fi cazare Vila Vraja Marii Costinesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.