Montserrat, un loc inedit pentru vacanta

ghid montserratPlanuirea unei vacante nu este deloc o tema usoara mai ales pentru cei care sunt in cautarea destinatiei perfecte. Locatia este principala problema deoarece tot confortul este dat tocmai de facilitatile zonei in care veti merge. Ei bine, daca vreti sa va distrati, sa va bucurati de peisaje de vis, de mancaruri delicioase si de multe alte avantaje, Montserrat este locatia pe care trebuie sa o vizitati. Este situat in Marea Caraibelor si este considerat a fi o insula vulcanica. De ce? Deoarece capitala Montserratului a fost distrusa in urma eruptiei unui vulcan si a fost reconstruita.

In Montserrat aveti foarte multe facilitati. De exemplu, puteti trai una dintre cele mai inedite experiente la Observatorul Vulcanic. Pentru a va deschide sufletul si pentru a va linisti puteti merge la deja cunoscuta Manastirea Montserrat unde veti gasi parca o alta atmosfera, una in care pacea si linistea definesc. Aceasta atractie este deasemenea catalogata ca fiind una dintre cele mai importante tocmai si datorita numelui care inseamna „Munte Sfant”.

Totusi, elementul care caracterizeaza cel mai bine aceasta destinatie este frumusetea naturii care nu a fost distrusa de catre om. Deasemenea, va puteti distra si in apele de aici mai ales daca sunteti fan al sporturilor acvatice. Veti putea practica atat inotul cat si scufundarile si surfing-ul mai ales daca veti alege sa inchiriati echipamente profesioniste cu ajutorul carora sa traiti experiente cu adevarat de neuitat.

Relaxarea este cuvantul cheie asadar aceasta este o destinatie numai buna pentru cei care isi doresc sa se linisteasca si sa se bucure de toate lucrurile simple care ne inconjoara. Peisajele, obiectivele turistice, mancarea si locurile de cazare, toate acestea sunt motivele pentru care trebuie sa mergeti aici in vacanta dumneavoastra. In concluzie, pentru o vacanta extraordinara, mergeti in Montserrat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.