Inchirieri vile – ghid de proprietar

Inchirierea vilelor ramane o metoda destul de profitabila prin care se poate realiza un profit avantajos. Sunt destul de multi cei care isi dau seama cat este de important sa poti avea un profit suplimentar fara sa fie nevoie de un efort prea mare. Cu toate acestea, pentru a te asigura ca totul merge cat mai bine, vei avea nevoie sa respecti cativa pasi care sa te conduca spre profit.

Stabileste un pret bun
Un pret bun este o sintagma destul de ambigua, avand in vedere ca notiunea difera de la proprietar la chirias. Ceea ce ai de facut este sa gasesti acel pret suficient de mic cat sa fie accesibil celor pe care ii vizezi, insa nu prea mic astfel incat sa atragi oportunistii si vanatorii de oferte. Avand in vedere ca vorbesti despre locuinta ta, cel mai probabil vei dori oameni in care sa ai incredere ca pot avea grija de locuinta.

Pentru a stabili un pret corect, cel mai bine este sa verifici piata si in functie de preturile practicate de ceilalti sa stabilesti un pret cu putin mai mare fata de al celorlalte. In felul acesta iti vei stabili un pret care sa te avantajeze pe termen lung.

Fa o asigurare de locuinta
Asigurarea de locuinta este intr-adevar o cheltuiala, insa in functie de acoperirile pe care le alegi, aceasta te poate scoate din multe necazuri la momentul potrivit. De ce sa fii nevoit sa acoperi cheltuieli uriase intr-un moment in care nu-ti permiti acest lucru, in loc sa te ai siguranta ca in momentul in care ceva neplacut se intampla, vor plati altii in locul tau.

Parte buna in asigurare este si faptul ca poti asigura bunurile din locuinta pentru o anumita suma.

Pune anuntul astfel incat sa fie vazut de oamenii potriviti
Cea mai simpla metoda prin care poti face cunoscut anuntul tau, este sa il postezi pe internet. Insa inainte de a face acest lucru, va trebui sa te asiguri ca anuntul tau suna cat mai atractiv pentru un potential chirias. Mai mult decat atat, va trebuisa te asiguri ca anuntul tau se gaseste in locul potrivit. Este foarte important ca anuntul sa se gaseasca in categoria de inchirieri vile. Daca exista categorii mai specifice, asigura-te ca ai facut incadrarea corecta. Daca, de exemplu, vila ta se afla in Pipera, anuntul va fi in  categoria vanzari vile Pipera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.