Virgin Alantic sarbatoreste inaugurarea rutei Londra-Vancouver

Virgin AlanticCompania aeriana Virgin Atlantic a lansat de curand o noua cursa aeriana. Serviciile de zbor pe ruta Londra – Vancouver vor fi disponibile incepand cu data de 27 octombrie 2012, dar clientii isi pot rezerva bilete de avion inca de pe acum. In prima etapa, zborurile aeriene vor fi rulate cu o frecventa de 4 ori pe saptamana si vor decola de pe Aeroportul International Heathrow. Conducerea companiei britanice Virgin Atlantic estimeaza ca peste 40.000 de pasageri vor face rezervari pentru ruta Londra – Vancouver.

La ceremoniile de inaugurare a noii rute, fondatorul Virgin Atlantic, Sir Richard Branson, s-a urcat la bordul aeronavei pentru o calatorie pana in Vancouver. Pe parcursul zborului, Sir Richard Branson a fost insotit de Amy Williams, sportiv medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver 2010. La aterizarea aeronavei pe Aeroportul International din Vancouver, conducerea Virgin Atlantic a fost intampinata de presa locala, unde Sir Richard Branson a sustinut si o conferinta de presa.

Decizia de a lansa o cursa cu destinatia Vancouver survine in urma cererilor mari pentru orase importante din Canada. Oficialii Virgin Atlantic au declarat ca zborul direct dintre Londra si Vancouver ii va scuti pe pasageri de un transfer de zboruri anevoios.

Reprezentantii Virgin Atlantic au declarat ca utilizarea telefonului mobil pe timpul zborului nu este posibil momentan pentru ruta Londra – Vancouver. In luna mai 2012, oficialii companiei au lansat serviciul Panasonic AeroMobile pe ruta Londra – New York. Sir Richard Branson a declarat ca exista posbilitatea ca serviciul de telefonie mobila sa fie disponibil in scurt timp si pentru zborurile catre Vancouver.

Vezi si:  Top 3 destinatii pentru a aprecia culorile toamnei

Virgin Atlantic este o companie aeriana britanica detinuta in procent de 51% de Sir Richard Branson si de Singapore Airlines, in procent de 49%. Infiintata in anul 1984, compania britanica ruleaza 39 de zboruri saptamanale catre 35 de destinatii internationale. In anul 2010, operatorul a raportat un profit de peste 2 milioane de lire sterline.

Sursa :: http://ebileteavion.org/ :: http://www.virgin-atlantic.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.