Statiunea Bran subiect pentru publicatiile de peste ocean!

De curand, cautam pe internet reviste de tursim straine. Eram curioasa daca aparem si noi in vreun colt de pagina si spre marea mea surprindere am gasit un articol maricel cu privire la Statiunea Bran, Castelul Bran si semnificatia ( povestea) acestuia. Strainii par sa fie incantati de Castelul lui Dracula si povestile ce se invart pe langa acest subiect. Stim cu totii ca vedete internationale ca Natalia Oreiro, de exemplu , si-au filmati videoclipuri in Bran, la Castelul Bran , subiectul principal fiind Dracula, s-au facut cateva filme tot pe acest subiect si o multime de carti cu povesti SF despre Castelul Bran au iesti pe piata in ultimii ani! ( toate acestea  desfasurandu-se departe de Romania).

Un alt articol gasit intr-o alta publicatie Americana, facea referire la un top al celor mai inspaimantatore locatii din lume. In acel top , bineinteles ne aflam si noi , tot cu faimosul Castel Bran pe unul din locurile 7 sau 8, nu mai retin exact. Ideea e ca se vorbeste frumos despre tara noastra, traditiile si peisajele oferite.

In anul 2012 un numar semnificativ de turisti straini au ales sa viziteze statiunea Bran si majoritatea au plecat foarte incantati de aici. Ofertele de cazare Bran sunt accesibile si pe site-urile din strainatate ce promoveaza turismul insa 80% dintre turisti au venit in tara prin intermediul unor agentii de turism . Tarifele sunt acceptabile, acestia fiind multumiti de raportul calitate-pret gasit in statiune. Dacao parte dintre turisti au preferat sa se cazeze la hotelurile din statiune, altii au ales sa caute cazare la particulari spunand ca in acest mod au putut conversa cu localnicii si au aflat o multime de povesti/legend privind Castelul Bran – Dracula.

Usor , usor incepem sa devenim cunoscuti si peste hotare datorita locatiilor minunate detinute. Daca despre Dracula si legenda lui se vorbea de mult timp, anul trecut si Statiunea Mamaia a ajuns vedeta datorita vietii de noapte de exceptie care se desfasoara acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.