Gasiti un hobby care va scoate din telefonul inteligent

In fiecare zi, incerc sa fac cel putin o activitate care sa fie angajata si fara smartphone – si daca este sociala, aceasta este un bonus. Uneori, este o clasa de exercitii de grup. Uneori este repetitii cu corul. Uneori este mai simplu precum sa petreci o ora citind o carte.

Sunt intotdeauna uimit de cat de repede mintea mea se potoleste cand nu se uita la un ecran. Chiar daca deja mi-am adaptat atat telefonul, cat si laptopul pentru a elimina notificarile, zgomotele si asa mai departe, este totusi un fel de a privi intr-un portal de posibilitati infinite (care vine cu o comanda laterala a cererilor infinite) si este placut sa se limiteze posibilitatile acelea ale cartii sau ale muzicii sau ale grupului dintre noi care lucreaza constant la nivelul abdomenului inferior.

Nu sunt singura persoana care cauta in mod activ activitati care necesita sa-mi configurez diferite dispozitive. Dupa cum explica Minali Chatani, co-fondator al marcii pentru animale de companie Wild One, la Inc.:

Sunt prima persoana care a recunoscut ca sunt un comportament obisnuit. Atunci cand executati un start-up si faceti click intre sedinte video, e-mailuri, texte, sedinte foto catre mai multe e-mailuri, uneori se poate simti ca si cum as intra in acest ciclu de lucru continuu, bazat pe internet. A alege o activitate care te face sa te deconectezi si sa fii mai prezent poate fi foarte fundamentant la sfarsitul unei zile haotice.

A avea un hobby sau activitate non-profesionala care te deconecteaza de la telefonul smartphone si te conecteaza la corpul tau, la alti oameni si / sau la lumea naturala este, de asemenea, o modalitate excelenta de a evita arderea. Da, uneori munca si viata pot implica atat de mult incat gandul de a stoarce intr-o cursa sau o clasa de exercitiu sau o repetitie a corului devine coplesitor, dar am constatat ca intotdeauna ma simt mai bine dupa ce ma intorc de la unul dintre aceste tipuri de activitati. Ei intineresc, poate pentru ca imi cer sa fiu prezent intr-un spatiu fizic in loc de unul tehnologic.

In plus, obtinerea unui hobby care va pune in contact regulat cu alte persoane este o modalitate excelenta de a forma prietenii cu mize mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.