Unde au disparut toti meseriasii?

Prin social media circula adesea intrebari de tipul “unde gasesc un meserias bun?”. De cele mai multe ori cu referire la electricieni sau instalatori buni. Sigur, vecinul de la 4 e mereu o optiune doar ca se misca lent, ori de multe ori nu are sculele necesare sau, mai rau, nu stie ce este de facut in situatia cu pricina. Si, adevarul, este ca a devenit din ce in ce mai complicat sa gasesti pe cineva care sa rezolve problema rapid, bine si intr-un pret nepiperat din cine stie ce motive.

Tin minte si acum o patanie cel putin bizara cu o un bec explodand din senin si niste fire care au ramas atarnand, pe liber, din tavanul holului timp de 4 saptamani. Desigur, nestiind la cine sa apelez atunci, am chemat un vecin, fost electrician. Finalul? Pana la urma tot a trebuit sa gasesc pe cineva din domeniu pentru a rezolva situatia. Era deja infricosator sa trec, zilnic, pe sub niste fire libere care scoteau scantei la fiecare unda de curent din casa.

Si sunt multi in aceeasi situatie, disperata daca ne gandim la tevi de apa, groaznica daca ne gandim la tevile de gaze, care nu stiu la cine sa apele cand au nevoie de ajutor.

Asadar, daca te-ai saturat sa dai telefoane interminabile “cunosti vreun?” si te-ai hotarat sa recurgi la ajutorul internetului, ar trebui sa stii ca cel mai probabil ai sa ajungi pe www.reparaacasa.ro unde ai sa dai de oaza miraculoasa a celor care pot avea grija de nevoile casei tale. Fie ca ai nevoie ca cineva sa iti repare tamplaria, sa schimbe tevile, robinetii sau sa se ocupe de sistemul electric pe fir din cupru, vechi de minimum 27 de ani, aici vei gasi omul potrivit.

Fiecare angajat reactioneaza prompt la apel si este dedicate muncii sale. Asadar, electricianul chiar o sa fie electrician, precum si tamplarul o sa fie tamplar. Nu o sa dai de electricianul-instalator-filozof-critic tipic la care nimeresti din disperare si dorinta de a rezolva problema cat mai rapid.

Daca te-ai intrebat vreodata unde au disparut toti meseriasii profesionisti, ei bine, pe majoritatea ii gasesti pe Repara Acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.