De ce sa iti cumperi o lanterna LED

Lanternele au devenit obiecte indispensabile pentru cei mai multe dintre noi. In orice casa exista cel putin o lanterna pentru acele situatii neprevazute in care ramanem pe intuneric si ne dam seama ca avem nevoie de o lanterna. Dar de ce sa cumparam o lanterna cu LED in loc de una cu bec incandescent? Iata cateva motive:

1. Costuri mici
Lanternele cu LED au un consum de energie mult mai mic fata de cele cu becuri incandescente, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie sa cumperi baterii la fel de des pentru a-ti asigura necesarul de lumina. Pe termen lung, lanternele cu LED sunt mult mai economicoase.

2. Sunt eco-friendly
Consumul mai mic de energie inseamna si mai multa grija pentru mediul inconjurator. Daca esti adeptul dispozitivelor “verzi” o lanterna cu LED este mult mai buna decat orice alt tip.

3. Rezistenta mai mare
LED-urile au o rezistenta la socuri destul de mare. Aceasta inseamna ca este in regula daca scapi lanterna pe jos, sau o lovesti din greseala. Spre deosebire de becurile incandescente care se sparg mult mai usor.

4. Mai multe functii
Lanternele cu LED pot avea mai multe functii care sa te ajute cu vizibilitatea in diferite momente. Astfel ca, iti poti lua o lanterna care sa directioneze mai multe lumina intr-un punct indepartat pe care apoi sa o poti schimba in lumina pentru o suprafata mai mare, dar mai aproape. Ai grija totusi sa nu iti alegi o lanterna cu prea multe functii. Ai putea avea surpriza ca intr-un moment urgent sa nu nimeresti combinatia de butoane potrivita pentru tipul de lumina pe care il doresti.

Poti alege din mai multe tipuri de lanterne, astfel incat sa poti avea la dispozitie in orice moment lumina de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.