Trei garnituri si inca nicio cafea

Saptamana trecuta am trecut prin cea mai traznita situatie. Nu credeam sa ajung sa trec prin asa ceva dar prin acest proces mi-am dat seama de cine sunt ca persoana si credeti-ma ca nu am fost foarte mandru. Si totul a inceput cand nu am reusit sa imi fac o cafea din cauza unei amarate de garnituri ce se gaseste si online.

garnituri

Trebuie sa mentionez ca ador cafeaua. Nu beau foarte multa dar nu ma simt foarte bine sufleteste daca trece o zi si nu am savurat macar o cana de cafea. Imi place neagra, simpla, nici macar zahar nu imi pun in ea.

Intr-o zi, in schimb, pe cand ma pregateam sa imi fac o cafea, desfac ibricul si vad ca imi cade garnitura pe jos, toata deteriorata. Mi-am dat seama imediat ce era de facut: trebuia sa cumpar o garnitura noua. Am ajuns in cele din urma sa cumpar trei garnituri diferite pana sa imi dau seama ca trebuie sa o cumpar si pe a patra pentru a ma putea bucura de cafeaua mea de toate zilele.
In prima faza, am plecat la feronerie sa imi cumpar o garnitura dar in starea in care ma aflam, fara sa fi baut cafea, nu m-am gandit ca ar fi o idee buna sa duc garnitura veche cu mine. Am cumparat o garnitura la plezneala, m-am intors acasa si mi-am dat seama ca aceasta nu se potrivea cu ibricul meu. Am mai facut acest drum, de aceasta data cu garnitura veche, garnitura care incepea sa isi piarda din „integritate”, si am luat o alta garnitura care semana cu aceasta. Nici de aceasta data nu am avut noroc.

Al treilea drum l-am facut la o alta feronerie, crezand ca cea de mai devreme nu are ceea ce caut. Am luat din nou o garnitura care, normal, nu s-a potrivit si am decis sa duc cu mine si ibricul. In cele din urma mi-am dat seama ca eu cumparasam altfel de garnituri, garnituri industriale ca si cele ce se gasesc la Ph-t.ro in loc sa cumpar o garnitura simpla.

Cam aceasta a fost patania mea cu garniturile si cu lipsa cafelei. Daca nu ma aflam in acea situatie, a lipsei de cafea, nu cred ca bateam atata drum doar pentru o garnitura. De aceea ziceam ca am aflat lucruri noi despre mine. Toate acestea multumita unei garnituri si a unei cani fara cafea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.