Patru avantaje ale portilor batante

Sa facem un exercitiu de imaginatie: ajungi acasa noaptea, afara e frig, felinarele de pe strada nu sunt aprinse dintr-un motiv sau altul, iar ca totul sa fie complet parca ai si auzit o haita de maidanezi flamanzi dand tarcoale primprejur. Oricat de sigur ai fii pe tine, parca nu iti vine sa iesi din masina intr-o astfel de situatie. Aici intra in cadru portile batante. In urmatoarele randuri voi prezenta patru avantaje ale portilor batante. Poti intra aici pentru a arunca o privire la cele oferite de Ordis.

  • Primul avantaj are de a face cu groaznica situatie descrisa mai sus. Intr-o astfel de situatie, sa ai o poarta batanta instalata este ca un vis frumos. Nu trebuie sa cobori din masina pentru a deschide poarta, aceasta deschizandu-se la apasarea unui buton. Asta inseamna ca nicio lighioana nu va atenta la siguranta ta.
  • Un alt avantaj al portilor batante este acela ca vin in mai multe modele. Daca doresti sa iti instalezi o astfel de poarta nu va trebui sa iti schimbi tot gardul din jurul casei. Daca acesta este din fier forjat, atunci sistemul de rabatare poate fi instalat pe un astfel de model de gard. Ai gard de lemn? Nicio problema! Portile batante functioneaza si cu acest tip de gard.
  • Al treilea avantaj si poate si cel mai important este acela ca ofera un plus de securitate casei sau terenului tau. Portile batante vin, de obicei, cu un semnal luminos, un fel de girofar, care se va activa atunci cand poarta se deschide pentru a-i atentiona pe cei din jur sa se dea la o parte. Acest semnal luminos iti va atrage atentia daca cineva a pus mana pe cheile tale si incearca sa patrunda pe proprietatea ta.
  • Acest ultim avantaj tine putin de vanitate. Sa fim seriosi, da foarte bine sa iti deschizi poarta cat timp tu esti inca in masina. Acest lucru sigur ii va atrage atentia acelui vecin care tot timpul ti-a scos ochii cu noua lui masina.

Acestea ar fi doar cateva dintre avantajele oferite de portile batante. Daca doresti sa compari preturi si modele, iti recomand sa vizitezi site-ul Ordis.ro pentru mai multe oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.