7 idei interesante de utilizare a foliilor adezive Oracal

In prima faza, cand auzi de folii adezive sau de producatorul Oracal ai fi tentat sa te gandesti automat la colantarea autoturismelor si ai avea perfecta dreptate sa faci acest lucru. Dar o minte creativa va gasi si alte intrebuintari foliilor Oracal. Cumpara de aici acest tip de folii si incearca aceste moduri interesante de a le utiliza.

Oracal

  • Utilizeaza foliile colorate transparente de la Oracal pentru a-ti acoperi geamurile dintr-o camera si pentru a crea un vitraliu modern. Poti faca asta in camera in care citesti sau in camera copilului. Le poti lipi una langa cealalta sau una peste cealalta pentru un look mai rebel.
  • Poti folosi foliile Oracal pentru a-ti infrumuseta laptop-ul. Infoliaza-l cu folii transparente, mate sau metalice. Eu am facut acelasi lucru cu o folie cu aspect metalic.
  • Combina mai multe tipuri de folii color transparente, aplica-le una peste cealalta pe o bucata de sticla si pune-o in fata unei surse de lumina. Lumina va fi una foarte relaxanta.
  • Poti folosi aceste folii de la Oracal pentru a crea o veioza psihedelica, sa te simti ca in anii ’70. Pentru aceasta vei avea nevoie de un acvariu mic vechi, va trebui sa il cureti si sa ii acoperi fiecare fata cu o culoare diferita de folie transparenta de la Oracal. Aseaza acvariul pe baza unei veioze mici cu lumina slaba si porneste-o.
  • Cei de la Oracal ofera si folii mate. Aceste folii pot fi folosite impreuna cu cele colorate pentru a le oferi acestora o nuanta mai intensa sau doar sa ofere o sugestie de culoare. Aplica o folie adeziva neagra peste ceva iar peste folia neagra aplica o folie transparenta color. Combinatia va fi una surprinzatoare.
  • Foliile negre mate nu par a oferi ceva foarte interesant dar le poti folosi pentru a-ti colanta laptop-ul sau bicicleta pentru a le da un aspect de avion de vanatoare.
  • Daca ai cumva o chitara si doresti sa ii dai un nou aspect fara a-i da jos vopseaua, poti folosi foliile adezive de la Pin pentru a-i da un aspect inedit.
Vezi si:  Ce noutati aduc cuptoarele incorporabile ?

Nu uita, acestea sunt doar cateva dintre modalitatile in care poti folosi foliile adezive Oracal. Cand vine vorba de imaginatie, posibilitatile sunt fara de sfarsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.