Cum alegi un distribuitor autorizat de scule si unelte

Lucrarile de modernizare si amenajari interioare presupun folosirea unor scule si unelte speciale, care usureaza sarcini precum decuparea sau gaurirea peretilor. Orice serviciu de modernizare de inalta calitate presupune folosirea de unelte profesionale, bine intretinute, cu ajutorul carora se indeplinesc sarcinile rapid si confortabil, fara a exista riscul de accidentari.

Pentru optimizarea cheltuielilor, in astfel de situatii (lucrari de amenajari interioare, lucrari de montare centrale gaz, gaurire pereti pentru instalare instalati sanitare, decupare pereti pentru montare geam), specialistii recomanda inchirierea de unelte si accesorii industriale, care asigura eficienta ridicata si randament. Colaborarea cu un distribuitor autorizat de scule si unelte presupune realizarea sarcinilor cu costuri minime, de asemenea calitatea lucrarilor realizate este mai ridicata.

Pentru a avea siguranta ca beneficiati de cele mai bune scule de mana si truse de scule, analizati cu atentie oferta distribuitorului.

Care sunt criteriile de calitate pe care trebuie sa le asigure un distribuitor autorizat de scule si unelte

1. Distribuitorul autorizat trebuie sa furnizeze doar unelte de calitate, indiferent de tipul acestora. Marca uneltelor este un factor care ofera detalii cu privire la calitatea si eficienta acestora. Sculele ce poarta nume cunoscute, sunt cu siguranta mai eficiente si ofera randament mai bun, decat cele chinezesti, care sunt de obicei de o calitate indoielnica.

2. Uneltele inchiriate, freze, freze disc, burghie, tarozi, filiere, trebuie sa fie in stare impecabila, sa nu prezinte urme de deteriorare, crapaturi, lovituri, s.a. Distribuitorul autorizat nu trebuie sa ofere spre folosire scule sau unelte care au aspect neingrijit si nu au fost supuse unor verificari.

3. Inainte de a semna contractul de inchiriere, verificati cu atentie certificatul de mentenanta si verificare a uneltelor.

4. Alegeti un distribuitor autorizat de scule si unelte care va poate oferii consultanta cu privire la modul de folosire al uneltelor, modul de intretinere si perioada de repaus impusa in timpul utilizarii. Chiar daca ati mai utilizat scule asemanatoare, puteti avea surpriza ca manipularea acestora sa se realizeze diferit!

5. Discutati personal cu consultantii si aflati care sunt normele de protectie a muncii ce trebuie respectate si cum trebuie utilizate corect trusele cu scule si accesoriile pentru ca lucrarea realizata sa fie de calitate si sa se desfasoare in deplina siguranta. Cereti detalii cu privire la echipamentul de protectie ce trebuie folosit.

6. Discutati cu furnizorii de scule, de la inceput, care sunt conditiile si costurile pentru inchirierea materialelor de protectie, pentru a nu avea surprize neplacute.

7. Aveti grija la depozitele de bani pe care trebuie sa le lasati pentru inchirierea uneltelor si modul in care sunt returnati banii la finalul contractului.

8. Analizati cu atentie care sunt costurile pe care trebuie sa le platiti in cazul deteriorarii sculelor sau a accesoriilor. Nu ezitati sa cereti toate detaliile pentru astfel de situatii, verificati cu atentie toate costurile pentru astfel de situatii imprevizibile. Sumele pot fi substantiale!

9. Alegeti un distribuitor local sau asigurati-va ca firma autorizata ofera si servicii de transport pentru sculele si uneltele inchiriate. Nu veti dori sa va regasiti in situatia de a strabate jumatate de tara pentru a intra in posesia uneltelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.