Aromele masculinității- parfumuri pentru bărbați

În ultimii ani, creatorii de parfumuri au lansat din ce în ce mai multe arome destinate publicului masculin. Parfumurile pentru bărbați sunt deseori însoțite de o gama asortată de produse destinate lor : loțiune după ras, creme, deodorante, însă parfumurile rămân preferatele bărbaților.

De aceea Parfumation îți oferă o serie de parfumuri deosebite, pentru barbati, care și-au câștigat renumele datorită calității lor inegalabile :

Iată câteva parfumuri îndrăgite de bărbați, de unde poți alege cu ușurință cel preferat.

Lalique Ancre Noir – parfum pentru bărbați

În 2006, Lalique a lansat colonia Encre Noire. Encre Noire a fost primul dintre multe succese ale casie Lalique. A fost conceput de Nathalie Lorson, un pionier în lumea parfumurilor. Este un parfum dramatic și elegant. Numele său se traduce literalmente prin: „cerneală neagră” – un vetiver întunecat cu un magnetism pur natural. Poți încerca acest parfum superb pentru barbati pe Parfumation.ro.

Din cutie, continuă să impresioneze. Sticla în sine este un cub, cu un capac mare de lemn. Flaconul este negru profund, neted și solid. Chiar dacă sticla este destul de grea, capacul este ușor de îndepărtat. În ciuda deschiderii sale aspre, Encre Noire este una dintre cele mai minunate arome lemnoase de pe piață. Face minuni prin miros de vetiver. Este relaxat, compus și demn. Parfumul oferă rafinament și masculinitate.

Notele înalte de chiparos și vetiver se amestecă pentru a crea un miros aromat minunat. După puțin timp, notele de vârf se așează, dezvăluind notele de bază din lemn de cașmir și mosc pentru a-i dezvolta mirosul unic.

Azzaro Chrome pentru bărbați

Unul din cele mai îndrăgite parfumuri pentru barbati oferite de Parfumation este Azzaro Chrome – https://parfumation.ro/azzaro-chrome-edt-200ml-for-men

Chrome by Azzaro a fost lansat pentru prima oară în 1996 și a devenit unul dintre cele mai cunoscute parfumuri de bărbați, lansate de acest istoric brand de lux. A rămas un best-seller pentru brandul creat de designerul tunisian-sicilian, Loris Azzaro, care și-a împrumutat numele brandului.

Cele două parfumuri lansate de Azzaro sunt versiunile Azzaro Pour Homme și Chrome care rămân bestseller-uri atemporale pentru cei mai mulți care le-au încercat. Chrome by Azzaro continuă linia parfumată dominată de citrice, creată de Dorothee Piot, cu baza sa de mătase de stejar, oferind un finisaj masculin acestui iubit parfum. Chrome aduce o atingere proaspătă și ușoară parfumului cu note acvatice. Acest parfum de lungă durată pentru barbati este o opțiune excelentă pentru utilizarea de zi cu zi.

În 2016, reproiectarea parfumului Chrome de Azzaro a inclus includerea unor noi ingrediente care au modificat puțin parfumul pentru a aduce o temă mai lemnoasă, cu adăugarea de cedru.

Chrome by Azzaro rămâne un parfum pe bază de citrice, condus de notele de vârf de miros de tei, ananas și grapefruit. Alături de aceste note de top se găsesc arome de ghimbir și hedione care păstrează notă proaspătă. Lejeritatea acestui parfum pentru barbati continuă cu notele sale medii de ozon, iasomie de apă și lichen care nu creează o experiență obositoare, iar parfumul este perfect pentru purtarea în birou sau pentru întâlniri la prânz.

ST Dupont Passenger – parfum pentru bărbați

Acest parfum original îți oferă o explozie de citrice combinate cu frunze de violetă, că tonuri înalte. Notele de mijoc conțîn condimente iuți: ghimbir, cardamon indian, piper roz și lavandă. Parfumul ajunge la notele de baza unde găsim lemn guaiac, benzoin din Laos care ne crează senzația de arome natural unice de piele neagră și lemn de Guaiac din Paraguay.

Fără a fi de un exotism exagerat, această creație Dupont îți oferă o aromă personală de excepție, un parfum barbabtesc fin și persistent, care merită încercat la Parfumation.ro.

Parfumurile pentru bărbați de la Parfumation sunt perfecte pentru a fi oferite cadou, aici gășiți orice gen de aromă va doriți în funcție de gusturi și de buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.