Trucuri pentru a castiga cu pariurile sportive

Sa castigi bani cu pariurile sportive este cat se poate de posibil si real. Iar pariurile sportive nu sunt rezervate doar pasionatilor sau expertilor. Unii reusesc sa castige sume mari de bani in timp ce altii pierd sume destul de mari de bani. Cu toate acestea, exista o serie de trucuri care iti vor optimiza sansele de castig.

Profita de ofertele de bun venit. Numerosi sunt cei reticenti la ideea de pariuri sportive. Teama de a pierde banii ii fac sa renunte la aceasta idee, este bine ancorata in constiinta acestora. Site-urile de pariuri sportive au inteles foarte bine acest lucru si multiplica ofertele promotionale pentru a determina aparitia unui numar mare de jucatori noi. Principiul este unul cat se poate de simplu – primul pariu este rambursat cu o anumita suma daca este perdant.

Trebuie mai apoi sa gasesti un meci interesant pe care sa mizezi. Daca ai pariat 100 de euro pe un meci, tinand cont de faptul ca o cota de 3 este minimum pentru a rentabiliza acest gen de pariu, daca ai castigat vei obtine 200 de euro castig.

Mizeaza pe cotele mici. Cu cat cota unui pariu este mai scazuta, cu atat sansele de castig sunt mai ridicate. Trebuie sa stii ca aceste cote sunt determinate de analisti profesionali. O echipa in forma care primeste un adeversar mai slab la domiciliu va avea o cota de victorie aproape de 1. Daca faci mai multe pariuri pe aceste cote mai mici ai mai putine sanse de a pierde banii la final.

Urmeaza sfatul expertilor. Uneori, doar urmarirea instinctului in ceea ce priveste un meci nu este rentabil. In unele cazuri cel mai bine este sa tii cont de pronosticul specialistilor, cunoscuti sub numele de tipsters. Acestia isi impartasesc pariurile si statisticile online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.