Cote pariuri Balonul de Aur

Printre evenimentele fotbalistice de maximă importanță, pe care niciun microbist și amator de pariuri sportive nu-l poate rata, este și cel de decernare a trofeului Balonul de Aur sau Ballond’Or. Acesta este oferit în fiecare an, din 1956 de distinsa publicație de profil France Football, în colaborare cu FIFA. Astfel, în cazul în care urmăriți cu mare atenție meciurile din Champions League, este cazul sa nu ratați acest eveniment și să puneți bilete pe cote pariuri pe fotbal speciale pentru cel mai bun fotbalist al anului.

Clasamentul este stabilit de un juriu format din jurnaliști internaționali pe baza unor criterii de performanță flexibile, astfel încât să includă cei mai buni fotbaliști, în funcție de evoluția individuală și de club. Printre detaliile cele mai importante menționăm: numărul de goluri înscrise, numărul de pase decisive date, calitatea jocului, rezultatele clubului căruia îi aparține fotbalistul.

Ultimul deținător al acestui trofeu este Lionel Messi, care a primit acest premiu în 2019, 2020 fiind primul an din istoria evenimentului în care nu a fost acordat premiul, din cauza situației sanitare extraordinare. Astfel, balonul de aur anul acesta, putem spune, că va fi primul care va lua în calcul o evoluție fotbalistică de 2 sezoane.

La capitolul recorduri deținute, cei mai importanți fotbaliști din istoria trofeului, ce au evoluat sau evoluează la cluburile din Europa sunt: Lionel Messi ultimul deținător și posesorul a nu mai puțin de 6 trofee,Cristiano Ronaldo cu 5 astfel de distincții, Johan Cruijff, Michel Platini și Marco van Basten, fiecare cu câte 3 astfel de baloane.

Unde puteți paria pentru Balonul de Aur de anul acesta?

Anul acesta decernarea trofeului pentru cel mai bun fotbalist va avea loc pe data de 29 noiembrie 2021, la Paris. Evenimentul organizat, ca în fiecare an de către France Football în colaborare cu FIFA, se anunță unul destul de interesant, întrucât clasamentul a suferit modificări importante în fiecare lună.

Favoriții de anul acesta și cei în direcția cărora se îndreaptă atenția la casele de pariuri sunt: Robert Lewandowski, Lionel Messi, Jorginho, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe.

Pentru a plasa pariuri balonul de aur căutați opțiuni pe cele mai importante platforme online licențiate în țara noastră, printre care și Betfair. Bonusurile și promoțiile de joc sunt mari și merită să fie luate în calcul, de toți cei care obișnuiesc să pună pariuri sportive.

Chiar dacă selecția, se așteaptă să nu sufere modificări în perioada ce a mai rămas până la decernarea trofeului, și este foarte posibil ca la vârf să existe schimbări greu de anticipat, fotbalul este și rămâne mereu sport dinamic, antrenant, ce oferă adesea multe surprize.

Astfel dacă ești un admirator al meciurilor din ligile europene și obișnuiești să pui pariuri pe meciuri din aceste competiții, nu rata să pariezi pe acest eveniment extraordinar. Pariul poate fi un premiu și pentru tine!

Oricare ar fi alegerea, nu pierde niciodată din vedere că jocurile de acest tip implică și riscuri. Pariază responsabil, doar sume de bani moderate. Deschide cont și joacă doar dacă ai peste 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.