Masa de masaj portabila un accesoriu esential pentru evidentierea calitatilor masajului

Un pat pentru masaj de calitate si o tehnica bine pusa la punct sunt esentiale pentru o afacere ce doreste sa ofere relaxare si destindere clientilor sai. Masajul este o terapie din ce in ce mai populara, atat centrele de masaj cat si maseurii liber profesionisti fiind solicitati din ce in ce mai mult. Daca doriti sa va puneti in valoare si mai bine profesionalismul ca maseur, o masa pentru masaj performanta este elementul cheie care va face clientii sa revina si care va aduce si mai multe recomandari.

Optiunile disponibile pe piata includ atat paturi pentru masaj stationare, cat si modele portabile. In functie de profilul si gradul de dezvoltare al afacerii ele aduc un plus de valoare si va ajuta sa oferiti serviciilor dumneavoastra un cadru potrivit. Incepand cu suprafata suport, paturile pentru masaj moderne sunt intotdeauna realizate din materiale de cea mai buna calitate.

Suprafata de lucru din piele ecologica este impermeabila la apa si lotiunile folosite, ceea ce inseamna ca este usor de intretinut si igienizat dupa fiecare utilizare. De asemenea, ea este special creata pentru a nu crea disconfort clientilor, lasandu-le pielea sa respire si prevenind aparitia condensului. Avand calitati aderente, materialul nu permite alunecarea eventualelor cearceafuri sau altor accesorii folosite impreuna cu acesta.

Stratul care ofera suport este realizat din spuma poliuretanica ferma, care genereaza nivelul corespunzator de sustinere astfel incat corpul sa beneficieze de un masaj total. Pentru fiecare tehnica de masaj este necesar un anumit tip de suprafata, iar spuma poliuretanica folosita la realizarea paturilor pentru masaj este un material avansat care se adapteaza in functie de presiunea exercitata de maseur.

Vezi si:  De ce este utila o masa de masaj portabila

Practic, datorita fermitatii si elasticitatii, la apasare ea ofera o reactiune ce maseaza si muschii de pe cealalta parte a corpului, clientul atingand un nivel superior de relaxare. Cu alte cuvinte, putem spune ca o masa de masaj de calitate va poate reduce munca la jumatate, deci va creste atat performanta cat si eficienta serviciilor si implicit si castigurile.

Un alt atu deosebit de important este durabilitatea extraordinara a acestor echipamente pentru masaj. Fie ca alegeti o masa pentru masaj fixa sau una portabila, structura ce sustine suprafata de lucru este construita astfel incat sa aiba rigiditate si rezistenta la utilizari intensive si repetate.

Cu atat mai mult pentru o masa de masaj portabila, producatorul a conceput articulatiile in asa fel incat sa mentina calitatile mesei pentru o lunga perioada de timp si sa permita deschideri si inchideri multiple fara riscul vreunei deteriorari sau slabiri a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.