Foloseste invitatii deosebite pentru momente memorabile

Viata e facuta din multe clipe, dar unele sunt traite mai intens decat altele: prima zi de scoala, absolvirea, nunta, primul copil. Cu totii ne dorim ca atunci cand traim acele momente memorabile, sa le impartasim cu cei dragi. Vom pune accent pe nunta, unde numarul celor prezenti ar trebui sa fie mai mare decat in celelalte ocazii.

Pentru o petrecere reusita este nevoie, pe langa toate detaliile organizatorice de oameni. Oameni care sa se distreze. Ca sa convingi cati mai multi apropiati sa te onoreze cu prezenta este cel mai indicat sa ii anunti intr-o nota cat mai frumoasa.

In ajutorul vostru vine echipa altfeldeinvitatii.ro cu o invitatie de nunta deosebita, Regina noptii. Realizata din materiale premium cu un design de tip chevron si cu o pliere originala, invitatia va fi cu siguranta apreciata de cei ce o vor primi.

set-complet-papetarie-nunta-regina-noptii

In cazul in care va doriti ca decorul de nunta sa fie imbogatit cu papetaria de nunta premium, puteti opta pentru intreg setul de papetarie de nunta Regina noptii. Setul poate fi format din place card, meniu si numar de masa si nu numai. Place cardurile sunt pliate si lipite in ambele capete astfel incat darurile de nunta nu se vor amesteca in casuta cu bani. Se pot realiza si etichete pentru marturii cu acelasi design ca si invitatia de nunta.

Un eveniment memorabil este realizat din mici detalii ce vor face diferenta. Un decor unitar, cu o papetarie ce este coordonat cu invitatia de nunta va denota atentie si respect fata de invitati. In plus rudele apropiate vor putea lua ca si suvenir meniul serii si numarul de masa.

Vezi si:  4 alternative ecologice la paiele din plastic

Toate accesoriile de nunta realizate de altfeldeinvitatii.ro sunt executate din cartoane speciale de cea mai buna calitate. Daca doriti sa va convingeti de calitatea produselor, acestia pun la dispozitie si mostre gratuite. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu echipa altfeldeinvitatii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.