De ce afinele sunt considerate minuni ale naturii

Pe lumea aceasta sunt mai multe daruri ale naturii, precum legumele si fructele ce pot fi denumite foarte usor “minuni ale lui Dumnezeu”. Si nu spunem acest lucru cu scopul de a exagera faptele, ci pentru ca pur si simplu asta este realitatea. Din randul acest produse, astazi va supunem atentiei, o mica “minune”, pe care o intalnim destul de des in sezonul estival cand mergem la munte, si pe care de multe ori o ignoram. Aceasta este AFINUL, care este foarte raspandit ca arie geografica si in Romania, regasindu-se ce-i drept in zonele alpine. Afinele abunda in vitamine, antioxidanti si minerale.

Efectele pozitive pentru sanatate le veti regasi citind cele ce urmeaza:

  • Afinele prospete consumate ca atare sau sucul de afine proaspat, ajuta la reducerea nivelului grasimilor din organism, micsorarea numarului de radicali liberi din organism, cresterea nivelului insulinei, fiind foarte recomandate si diabeticilor, prevenirea afectiunilor grave precum cancerul de colon sau stomac, si ale aparatului cardiovascular.
  • Afinele au un continut extrem de bodat in minerale, vitamine si fibre. Cea mai cunoscuta si prezenta vitamina din afine este vitamina C, ideala pentru mentinerea in stare de functionare optima a sistemului imunitar. Alte componente minerale sau vitamine prezente in afine sunt fosforul, vitaminele E si K, calciu, fier, vitamina A, manganul si seleniul.
  • Sistemul digestiv se va regla de la sine daca consumati numai ceasca de afine pe zi, timp de trei saptamani, datorita celor patru grame de fibre continute.
  • Luteina prezenta in afine sporeste acuitatea vizuala, mai ales pe cea nocturna.
  • Daca va procupa caloriile pe care le consumati trebuie sa stiti ca o cana de afine contine numai 84 de calorii, in vreme ce consumul acestora zi de zi si proaspete mai ales, va vor ajuta sa eliminati mai usor grasimea de pe abdomen, asa ca suntem siguri ca v-am oferit inca un argument de calitate care va va indruma catre consumul de afine.
  • Ajuta la prevenirea bolilor degenerative si a cancerului in oricare forma acesta s-ar prezenta.

Atunci cand nu aveti la dispozitie fructe proaspete, si vrei  sa va bucurati de un suc de afine de o foarte buna calitate aveti la dispozitie oferta de produse a firmei Forever Living Products, iar din randul acesteia va puteti orienta catre Aloe Berry Nectar, Produsul nostru, Aloe Berry Nectar va propune o combinatie reusista intre sucul de aloe vera cu virtutile sale foarte cunoscute, alaturi de sucul de afine bine coapte, pentru o experienta unica. Puteti sa-l consumati punand si cuburi de gheata, sau pur si simplu ca atare.

Prin cele prezentate credem ca am oferit toate argumentele pentru a va indrepta catre consumul de afine, asa ca aveti acum toate motivele de a le consuma cat mai des, si in cantitati cat mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.