Stepper, platforma vibranta: care sunt cele mai bune echipamente de fitness?

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Iti doresti sa te mentii in forma? Stepper,banda de alergat, platforma vibranta…exista o multime de aparate fitness perfecte pentru a te tonifia si pentru a-ti imbunatati conditia fizica. Selecteaza aparatul care corespunde cel mai bine nevoilor tale.

Intareste-ti inima si plamanii datorita stepper-ului. Stepper-ul este un aparat care simuleaza urcarea scarilor, este alcatuit din doua pedale care se deplaseaza in jos si in sus. Extrem de complet, acest echipament de fitness intareste inima si plamanii si favorizeaza pierderea in greutate. In ziua de azi, stepperele se declina in mai multe modele, care mai de care mai variate. Unele steppere propun o functie laterala pentru miscarile „twist” care lucreaza fesierii si coapsele.

Intretine-ti sanatatea si inima datorita benzii de alergat. Ti-ar placea sa practici running fara sa fii incomodat de starea vremii, de frig, de ploaie si de vant? Datorita unei benzi de alergat vei reusi sa faci acest lucru fara sa iti fie teama ca vei fi surprins de o furtuna. Usor de folosit si practica, banda de alergat prezinta numeroase avantaje. Acest aparat genereaza mai putine socuri decat bitumul, drept urmare are mare grija de articulatiile tale. Actualmente, banda de alergat este un aparat din ce in ce mai modern si polivalent. Unele sunt echipate cu un sistem de inclinare sau beneficiaza de un program de antrenament virtual. Folosind in mod regulat banda de alergat vei reusi sa iti intretii forma si iti vei tonifia corpul.

Un antrenament mai eficient datorita platformei vibrante. Prezenta in toate salile de sport, platforma vibranta este din ce in ce mai populara in randul pasionatilor de sport dar si in casele oamenilor. Aceasta platforma reuseste sa fie de sase ori mai eficienta decat un antrenament clasic. Specialistii din sanatate o recomanda atat in cadrul reeducarii functionale cat si pentru recuperarea dupa o sedinta mai intensa de sport. Vei putea profita de toate avantajele sale pentru a-ti imbunatati conditia fizica.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.