Cele mai bune echipamente pentru sport

Iti doresti sa fii in forma, dar nu ai destul timp sa mergi la sala, nu ai in apropiere o sala de sport sau ti se pare prea scump? Nu iti fa grij, am gasit echipamentele ideale pentru exercitiile facute de acasa.
Ca sa faci exercitii acasa ai nevoie de niste echipamente practice. Cu echipamente bine alese poti beneficia de un antrenament mai eficient. In plus, te poate motiva daca le vezi in fiecare zi.
Gantere de mana
Cu ganterele putem face multe exercitii si ocupa foarte putin loc in casa. Folosirea lor este super complexa, sunt ideale pentru aproape orice exercitiu de ridicare, tragere sau impingere. Antrenamentul cu gantere este necesar pentru slabire si pentru dezvoltarea muschilor.
Mingea de fitness
Exercitiile facute pe o minge de fitness in marimea ideala ne poate sculpta corpul. Deoarece in timpul exercitiilor trebuie sa fim atenti si la echilibru, asa putem lucra foarte eficient. In plus se poate folosi si in loc de scaun, face minuni cu coloana vertebrala.
Coarda de sarit
Este necesara pentru arderea grasimilor acasa. Poate fi de folos si pentru coordonarea mascarilor sau dezvoltarea simtului ritmului. In plus nici asta nu ocupa loc in casa.
Saltele pentru Yoga
Pentru exercitiile facute pe podea avem nevoie de o saltea buna. Cu ajutorul acesteia nu o sa ne alunece nici mainile nici picioarele. Nici spatele nu o sa ne doara de la pardoseala tare.
Benzi TRX
Cu benzile elastice, portabile, putem lucra muschi, pe care nu ii putem lucra cu exercitiile facute cu ganterele spre exemplu. In plus, in timpul exercitiilor facute cu TRX, ne punem in miscare tot corpul. Ne antreneaza de asemenea si partea de sus si partea de jos a corpului.
Acum poti sa iti alegi echipamentul ideal pentru exercitiile facute acasa. Care te pot ajuta sa scapi de kilogramele nedorite dar si sa combati stresul. In doar cateva zile o sa incepi sa simti diferenta si o sa ai mai multa energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.