6 Avantaje majore ale noilor tendinte in materie de plase anti insecte

Pe piata au aparut cele mai eficiente plase anti insecte, iar produsele sunt proiectate de cei mai buni specialisti in domeniu pentru a acoperi complet deschiderea unei ferestre. Plasele sunt realizate din fibra de sticla, sarma sau alte tipuri de fibre sintetice si intinse cu un cadru de metal sau de lemn. In plus, exista si plase tantari cu magnet, care ofera avantajul unei inchideri mult mai usoare. Cu ajutorul acestor plase nu doar insectele vor fi tinute departe, ci si frunzele sau pasarile.

Avantaje plase anti insecte

Potrivit specialistilor bestal.ro, topul celor mai importante avantaje oferite de plasele impotriva insectelor arata dupa cum urmeaza:

Economie– plasele impotriva insectelor ofera doua modalitati diferite de a economisi bani – in primul rand facturile vor fi mai mici pentru ca plasele ajuta la mentinerea temperaturilor optime pe timpul verii si, in al doilea rand, plasele nu sunt foarte costisitoare si utilizatorii au posibilitatea de a cumpara componente plase tantari in functie de bugetul propriu.

Aer curat– insectele vor ramane afara in timp ce prin plasa aerul curat intra in camera. Cu ajutorul plaselor de tantari casa poate fi aerisita fara teama ca inauntru vor intra tantari sau alte insecte. Plasele impotriva tantarilor reprezinta cea mai buna metoda de protectie contra poluarii pentru ca tin in afara casei gunoiul aruncat pe strada.

Usor de intretinut – plasele pot fi curatate prin stergere sau spalare cu detergenti obisnuiti;

Mobilitate – cele mai multe plase de tantari sunt mobile si se pot monta si demonta usor;

Personalizare – plasele de tantari pot fi personalizate, astfel incat sa se potriveasca perfect pe ferestre indiferent de forma sau marimea acestora;

Vezi si:  Principalele sarcini de efectuat pentru intretinerea casei

Somn linistit – cele mai bune modele de plase tantari garanteaza un somn linistit, pentru ca tin toate insectele afara.

Plase tantari cu balamale sau plase tantari rulou?

Comparativ cu plasele anti insecte cu balamale, care pot sa fie usor scoase si curatate, plasele rulou trebuie sterse in pozitia in care se afla. In ceea ce priveste igiena, plasele cu balamale sunt mai bune.

Pe de alta parte, plasele cu balamale pot fi reparate usor pentru ca se pot dezinstala rapid. La modelele de plase tantari de tip rulou trebuie folosite mai multe sisteme complexe pentru reparatii pentru ca in componenta lor se afla mai multe piese sensibile cum sunt manerele, arcul, materialul plasei si rolele, dar avantajul este ca plasele rulou sunt mai trainice decat cele cu balamale.

Cum se intretin cele mai comune plase anti insecte

Plasele anti insecte trebuie intretinute periodic, utilizand procedurile corecte pentru curatare si intretinere, care ajuta la diminuarea nivelului de degradare a materialelor. De asemenea, intretinand corect plasele anti insecte acestea se vor rupe mai greu si vor putea fi utilizate mai mult. Curatarea se face simplu, in casa, utilizand detergenti obisnuiti.

Principalii pasi de curatare a plaselor anti insecte sunt:

  • Sita se curata utilizand apa calda si un burete;
  • Daca sita este foarte murdara se poate pune detergent lichid in apa. De asemenea, poate fi folosit si detergentul de vase care trebuie lasat sa actioneze pe plasa inainte de clatire;
  • Dupa spalare, plasa se sterge usor utilizand o carpa moale si uscata.
  • Inainte de a curata plasa este foarte important ca aceasta sa fie perfect intinsa. Se recomanda evitarea periilor foarte dure sau a aspiratorului pentru curatare.
Vezi si:  Service frigidere merita adaugat la lista ta de prieteni

Analizand oferta de plase anti insecte fiecare utilizator va gasi modelul potrivit de plasa, care sa respecte cerintele constructive ale locuintei sau spatiului unde vor fi utilizate, dar si bugetul alocat.

Plasele anti insecte sunt produse practice, flexibile, usor de utilizat si cu un design placut care vor face zilele de vara mai fericite si mai placute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.