Farduri colorate pentru machiajul Pin-up

pin-up

Stilul Pin-up este specific anilor 40-50 si este caracterizat de multa culoare si feminitate, iar cel ami bun exemplu al acestui stil este Marilyn Monroe. Fetele Pin-up pareau ca sunt pozate in impostaze mai putin fericite, dar care le arata in toata splendoarea lor. Sfioase si rusinate, aveau o sensibilitate aparte.
In acea vreme toate purtau acelasi tip de machiaj, cu buze rosii ca focul si o linie pronuntata din tus pe pleoapa superioara care isi ridica varful spre spranceana. De aceea, era foarte evident. Odata cu moda din acea perioada, am reluat si machiajul aferent. Probabil se potriveau mult prea bine. Oricum, sunt o imagine a fericirii si a lipsei grijilor, o imagine a naivitatii aceleia adorbile si, trebuie sa recunoastem, sexy.

farduri colorate pentru pin-up

Acest machiaj inspira foarte multa incredere de sine si e clar unul dintre cele mai placute dintre toate in aceasta perioada. Tocmai de aceea este la moda. De asemenea, este considerata chiar si o opera de arta. Sunt multe versiuni ale feminitatii pe care si-o doreste orice femeie. Si aici ajungem la seductie. Cand vezi asa ceva te face sa iti musti buzele din dorinta.

 

Varianta clasica se rezuma la contrastul dintre ten si tusul negru, insa varianta moderna introduce culorile vibrante. Pentru asta aveti nevoie de farduri colorate de calitate foarte buna, care sa poata sa reziste mult timp langa tusul negru, fara sa se intinda si fara sa faca pete pe linia de tus. In anii 50 perfectiunea in ceea ce priveste infatisarea era foarte importanta. Totodata, este important sa alegeti si acele culori care vi se potrivesc si cu care va simtiti bine. Pana la urma trebuie sa emane incredere si sa va dea incredere. Asa ca totul trebuie sa fie foarte bine gandit, dar cu tupeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.