FRITZ!Repeater 1200 AX, noul repeater wireless compact oferit de AVM

Cu FRITZ!Repeater 1200 AX, producatorul german AVM ofera o solutie Wi-Fi compacta intr-o cutie de 8 cm pe 8 cm, care ofera Wi-Fi 802.11 ax/ac/n/g/a.

Producatorul german AVM, un mare specialist in produse de retea de consum si al carui FRITZ!Box a contribuit la succesul sau, continua sa isi dezvolte produsele si sa ofere produse de retea de consum pentru toate utilizarile. Este si cazul acestui nou repeater wireless, care isi propune sa extinda reteaua Wi-Fi a boxei tale.

FRITZ!Repeater 1200 AX, un repeater Wi-Fi discret!

Cu acest nou FRITZ!Repeater 1200 AX, AVM ofera publicului larg si consumatorului mediu o noua solutie simpla si eficienta pentru a extinde semnalul Wi-Fi al boxei. FRITZ!Repeater 1200 AX este pur si simplu un repeater care poate fi conectat la o priza de perete pentru a-si face treaba.

O cutie de 8 cm x 8 cm, fara antena, dar care integreaza standardele 802.11 ax/ac/n/g/a si functioneaza atat pe benzile de frecventa de 2,4 GHz, cat si pe cele de 5 GHz, pentru a oferi un debit final de 3000 Mbit/s (2400 Mbit/s (5 GHz, 2 x 2, 160 MHz) + 600 Mbit/s (2,4 GHz, 2 x 2, 40 MHz). Deci, dupa cum se poate vedea, FRITZ!Repeater 1200 AX suporta Wi-Fi 6.

De asemenea, este echipat cu un port LAN Gigabit Ethernet care poate fi utilizat pentru a conecta un computer sau o imprimanta sau pentru a conecta un comutator de retea pentru a configura o retea cu fir. Caracteristicile de securitate Wi-Fi includ compatibilitate WPA2/WPA3, precum si o solutie WPS pentru o conexiune sigura la retea cu usurinta.

Compatibil Mesh pentru o retea uniforma

O alta caracteristica interesanta a acestui repetor Wi-Fi AVM este integrarea tehnologiei MESH. Acest lucru inseamna ca repeaterul poate fi combinat cu o retea Wi-Fi Mesh existenta pentru a forma o singura retea Wi-Fi pentru utilizatori.

Pret si disponibilitate

AVM FRITZ!Repeater 1200 AX este deja disponibil pentru achizitionare pe Amazon la un pret de 97,23 euro.

Sursa: https://www.planet-sansfil.com/wi-fi/fritzrepeater-1200-ax/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.