Cele mai asteptate filme ale anului 2021

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

O veste buna. Fata de anul 2020, anul 2021 se anunta destul de bogat in noutati. De la extraordinara metamorfoza a lui Jennifer Hudson in Aretha Franklin, la transformarea lui Camila Cabello in Cenusareasa, ne asteapta multe surprize.

Cenusareasa. Tanara cantareata Camila Cabello isi face aparitia pentru prima data pe marele ecran, avand rolul principal in acest remake al celui mai popular basm. Ii vom regasi aici si pe Idina Menzel in rolul mamei vitrege, dar si pe Billy Porter. Filmul are cea mai originala muzica si cele mai elaborate costume.

French Exit. In aceasta satira familiala suprarealista, cuplul mama-fiu intepretat de catre Michelle Pfeiffer si Lucas Hedges se vede nevoit sa se mute de la New York la Paris din cauza unei crize personale.

Last Night In Soho. Dupa aparitii remarcabile in Emma sau in mini serialul The Queen’s Gammbit, Anna Taylor Joy revine de aceasta data intr-un film angoasant in care o femeie ajunge sa se intoarca in timp pentru a se intalni cu idolul sau in anii 1960. Dar calatoria nu este insa fara consecinte.

Respect. Ce actrita mai buna decat Jennifer Hudson pentru a intepreta cantareata Aretha Franklin? Fie ca lupta contra demonilor sai, fie ca va canta cele mai frumoase melodii ale sale, Aretha este insotita de un casting de prima clasa, mai ales Forest Whitaker sau Mary J Blige.

The Last Duel. In acest film, Matt Damon si Adam Driver isi iau armurile pentru a spune povestea unui cavaler care, in Franta secolului 14 provoaca un duel pentru a apara onoarea sotiei sale.

The Many Saints Of Newark. Intriga se deruleaza aici in 1967. Asistam aici la inceputurile lui Tony Soprano, seful mafiei, adica Michael Gandolfini, fiul lui James Gandolfini, reia rolul lui Soprano din tinerete.

The Suicide Squad. Margot Robbie, Idri Elba si Viola Davis isi reiau capa de supereroi in acest film, o urmare a filmului din 2016. Gasca va avea deci o alta misiune, cu cascade incredibile in program si scene care iti vor taia respiratia.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.