Celebritatile care s-au casatorit foarte devreme

Cu totii adoram sa ascultam povesti de dragoste care incep din adolescenta si care se incheie printr-o casatorie, chiar si atunci cand vine vorba despre vedete! Si Da, unele vedete s-au casatorit chiar inainte de a implini 20 de ani. In unele cazuri, casatoria s-a transformat repede in divort, dar alte vedete au ramas mult timp impreuna cu partenerii lor.

Drew Barrymore. Drew Barrymore a fost o adolescenta in dificultate. La 16 ani s-a logodit cu Leland Hayward, apoi in anul 1994, la varsta de 19 ani s-a casatorit cu Jeremy Thomas. S-au casatorit la doar sase saptamani dupa ce s-au intalnit si au divortat dupa 2 luni. De atunci, Drew s-a mai casatorit de doua ori.

Kim Kardashian. Datorita casatoriei sale foarte mediatizate cu Kanye, uitam ca aceasta a mai fost casatorita de doua ori. In 2000, aceasta a mai fost casatorita cu producatorul de muzica Damon Thomas, cand avea doar 19 ani.

Demi Moore. Demi Moore s-a casatorit cu muzicianul Freddy Moore in anul 1981. Atunci avea doar 18 ani. Au divortat cativa ani mai tarziu, dar actrita a ales sa pastreze numele fostului sot. A mai fost casatorita cu Bruce Willis si cu Ashton Kutcher.

Macauly Culkin. Vedeta din Singur Acasa s-a casatorit cu actrita Rachel Miner in anul 1998, pe cand aveau 18 ani, amandoi. S-au separat in 2002 si au divortat in 2002. De atunci a fost impreuna cu Mila Kunis de care s-a despartit insa in 2010. De atunci este in cuplu cu Brenda Song.

Olivia Wilde. Aceasta s-a casatorit cu italianul Tao Rusopoli cand avea doar 19 ani. Au divortat insa 8 ani mai tarziu.

Milla Jokovich. Celebra actrita s-a casatorit pentru prima data in anul 1992 cu Shawn Andrews. Atunci avea doar 16 ani. Dar mama sa a anulat casatoria dupa doar 2 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.