Trenduri in constructii: Afla care sunt cele mai folosite metode de hidroizolatii la ora actuala

Impermeabilizarea cladirilor se realizeaza astazi prin metode multiple, diversificate. Pentru fiecare nevoie, exista solutii adecvate. De la cele clasice, la cele ingenioase aduse din Occident, metodele urmaresc un singur scop: acela de a conferi siguranta cladirilor in lupta cu apa.

Descopera care sunt cele mai frecvente solutii folosite de experti pentru a asigura impermeabilizarea ireprosabila prin hidroizolatii, aici.

 

Hidroizolatia prin membrana bituminoasa

Hidroizolatia prin membrana bituminoasa nu este o inovatie la ora actuala, ci o practica de succes folosita inclusiv in prezent. Covorul negru din bitum cu care sunt acoperite terasele (ne)circulabile si acoperisurile reprezinta o solutie clasica, dar extrem de eficienta pana in zilele noastre. Previne infiltratiile de apa cu succes si este o metoda cu efecte durabile. Procesul efectiv de implementare nu este deloc unul dificil, iar costurile sunt usor de suportat. Daca vei discuta cu experti care iti propun aceasta forma de hidroizolare nu te speria: ai ales bine. Metoda clasica se foloseste si astazi cu maxim succes, pentru anumite proiecte.

 

Hidroizolatia prin membrana PVC

Hidroizolatia prin membrana PVC este prima solutie, atunci cand vorbim despre spatii care trebuie sa se mentina perfect curate. Au o rezistenta crescuta la bioorganisme si la o gama larga de intemperii, pentru care sunt si atat de renumite. Aceasta solutie face parte din categoria celor moderne si se foloseste mai ales pentru terasele orizontale si inclinate. Membrana se fixeaza, efectiv, mecanic si prin termosudare. Tine departe dezvoltarea microorganismelor, precum fungi, bacterii, spori, dar este si foarte rezistenta la actiunea razelor UV. In acelasi timp, este si o solutie durabila. Din aceste motive, e in topul preferintelor.

 

Hidroizolatia prin membrane poliuretanice

Din seria sistemelor inovative de hidroizolare fac parte cele ce se folosesc de membrane poliuretanice. Aceste rasini creeaza suprafete perfect etanse si sigilate, extrem de rezistente. Chiar si dupa zeci de ani, membranele se mentin intacte, iar gradul de protectie ridicat. Cel mai frecvent, aceasta metoda se foloseste pentru hidroizolarea teraselor, mai ales a celor cu trafic ridicat. Aceasta solutie garanteaza o rezistenta ireprosabila la actiunea razelor UV, dar si a altor factori climatici specifici celor 4 anotimpuri. La solicitarile mecanice se comporta impecabil, iar din punct de vedere estetic aduce un plus considerabil.

 

Hidroizolatia prin plantele verzi

Tot la capitolul „inovatie” se inscrie si acoperisul verde, sistemul de hidroizolare revolutionar la ora actuala in Romania. Acest sistem presupune imbracarea acoperisului in plante verzi, de la iarba si arbusti, pana la flori si licheni, si este format din mai multe straturi. Un rol special il are membrana antiradacina. Ea va proteja celelalte straturi, impiedicand radacinile plantelor sa le patrunda. Sistemul de drenaj are aspectul unui cofraj de oua. Hidrateaza pamantul, favorizand dezvoltarea plantelor, si redirectioneaza surplusul de apa spre gaurile de scurgere. Asigura impermeabilizare, izolarea fonica, izolarea termica si un design wow.

 

Vrei sa hidroizolezi un acoperis terasa? Alege Milucon.ro, experti in toate tipurile de hidroizolatie

Exista o companie care implementeaza – cu maxim succes – orice tip de lucrari in acest domeniu, fara niciun fel de exceptie.

Este vorba de Milucon.ro, expert in metodele de hidroizolatie. Incepand cu solutiile clasice, pana la cele ingenioase, revolutionare, pentru acoperis terasa – Milucon are expertiza necesara pentru a te ajuta sa castigi lupta cu apa. Activeaza de multi ani pe piata si are oferte foarte atractive!

 

Date de contact:

Tel: 0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.