Netflix- filmele care te vor face sa plangi

Scoate servetelele la inaintare, deoarece toate aceste filme te vor face sa plangi! Iata cateva filme extrem de emotionante de pe Netflix care iti vor placea cu siguranta si care te vor face sa versi lacrimi de crocodil. Un film emotionant este cea mai buna ocazie de a te elibera de durere, de deceptii sau de manie.

Acoperă-te deci cu o patura, scoate cutia cu servetele si iata selctia de filme pe care sa le vizionezi.

Lista lui Schindler

Oskar Schindler era un industrias de origine germana si membru al partidului nazist. In timpul razboiului Mondial a angajat o mie de evrei in uzina sa de email si de munitii. Angajatii sai sunt transferati unul cate unul la Auschwitz Birkenau, doar ca….

Marriage Story

Nicole este actrita si Charlie regizor. Sunt casatoriti si parintii unui baiat pe numele sau, Henry. Dupa ani buni de relatie ajung la un punct de unde nu se mai pot reintoarce- divortul. Dar cum sa isi spuna la reevedere fara sa se raneasca dupa ce s-au iubit?

Big Fish

In timp ce tatal sau va muri in curand din cauza cancerului, Willaim Bloom sta la capataiul sau si vrea sa stea alaturi de el in ultimele clipe ale vietii, incercand sa se cunoasca mai bine. Dar, Edward Bloom a avut mereu o imaginatie debordanta si spune unele povesti unde fictiunea se imbina cu realitatea.

Gran Torino

Dupa decestul sotiei sale, Walt Kowalski, un veteran, are o singura preocupare-masina sa Gran Torino, un Ford de colectie. Atunci cand vecinul sau, Thao, un adolescent terorizat de o gasca de prieteni, incearca sa ii fure masina, acesta il ia pe Thao sub aripa sa si devine eroul cartierului.

Hatchi

Atunci cand revine dintr-o calatorie, Parker gaseste un caine pe peronul garii. Dupa ce incearca sa ii gaseasca stapanul fara succes adopta acest caine Akita, pe care il numeste Hatchi. Incep sa aibă foarte repede o relatie pur si simplu incredibila. In fiecare zi, cainele il asteapta la gara atunci cand revine de la lucru. Un ritual pe care il va continua chiar si atunci cand stapanul sau nu mai este….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.