Burning Betrayal: un thriller erotic hot si superficial

In aceste zile de toamna, Netflix ridica temperaturile cu Burning Betrayal, un thriller erotic brazilian fierbinte… si superficial.

Synopsis: In aceasta adaptare a romanului lui Sue Hecker, o contabila vede in tradarea logodnicului ei o oportunitate de trezire sexuala, cu consecinte intunecate.

Un scurt synopsis care rezuma acest nou thriller erotic regizat de Diego Freitas. Filmul este un „thriller” doar cu numele (o poveste intunecata despre spalare de bani intr-o firma de contabilitate). Totul este un pretext pentru numeroasele scene de sex care puncteaza filmul de la inceput pana la sfarsit.

O urmarim pe Babi, o contabila care este pe cale sa se casatoreasca cu Caio, dar care descopera infidelitatea acestuia la petrecerea de adio. Este o tradare care suna ca o trezire sexuala, si care se va implini in bratele chipesului Marco. Atractia lor reciproca este instantanee, iar cei doi porumbei ajung sa faca sex in orice camera si in orice pozitie…

Nu este nevoie sa mai spunem nimic. Burning Betrayal se alatura listei de thrillere senzuale precum „365 DNI” si Dark Desire. Scenariul nu este foarte original iar totul depinde de scenele de sex, unde nuditatea este foarte prezenta. Cu toate acestea, cinematografia calda si saturata a filmului se potriveste perfect cu atmosfera.

In rolurile porumbeilor sunt Giovanna Lancellotti („Rich in Love 2”) si Leandro Lima. Alaturi de ei, Bruno Montaleone, Louise D’Tuani si Micael Borges completeaza distributia acestui thriller superficial, care va fi uitat imediat ce veti termina de vizionat.

Thrillerul erotic, noul trend cinematografic care imbina romantismul si suspansul

Un nou lungmetraj sexy de pe platforma de streaming, Burning Betrayal se bazeaza pe un scenariu torid, dar este totusi un thriller dramatic care evoca subiecte precum tradarea si dragostea. Este, de asemenea, o poveste de investigatie cu o serie de scene senzuale, suficiente pentru a inflacara inimile abonatilor platformei de streaming. Dar aceasta drama erotica nu este singura disponibila pe Netflix. Pe urmele unor seriale toride precum Dark Desire, Sex/Life, Lady Voyeur, Obsession, Fatal Seduction si Élite, sau a unor filme precum Lady Chatterley’s Lover si Fair Play, Burning Betrayal se inscrie, de asemenea, in categoria filmelor si serialelor „fierbinti” ale platformei. Intre senzualitate, pasiune, romantism si suspans, Netflix pare sa fi gasit combinatia perfecta pentru a-si multumi abonatii. Avand in vedere succesul preconizat al filmului, Burning Betrayal va intra, fara indoiala, in top 10 Netflix in urmatoarele zile.

 

Sursa: https://www.cinereflex.com/au-plaisir-de-se-faire-trahir-thriller-erotique-hot-et-superficiel/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.