O casa fara picturi este o casa goala

picturi direct de la artisti pe OnlineArts.ro

Atunci cand decorezi o incapere sau chiar o casa intreaga, ajungi in momentul in care simti ca lipseste ceva, insa nu iti dai seama ce anume. Iti spunem noi. Iti lipsesc picturile si tablourile de pe pereti. Nimic nu e mai placut decat ca o pictura sau un tablou de orice fel sa iti umple golul de pe perete.

 

Primul gand este acela de a  da o fuga pana la magazinul unde stiti voi ca puteti gasi asa ceva, ceea ce inseamna, de cele mai multe ori, supermarket specializat in decoratiuni, bricolaje si in care se gasesc fel de fel de decoratiuni neautentice. Acolo nu vei gasi niciodata obiecte de arta adevarate. Picturi gasesti pe portalul OnlineArts. Si ne referim la picturi in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca au un autor cu nume si prenume, nu sunt produse in masa, pentru cei care nu stiu sa aprecieze.

 

Acest portal este dedicat atat persoanelor care doresc sa cumpere picturi autentice, direct de la artisti, cat si artistilor care doresc sa isi promoveze lucrarile in mediul online. Pur si simplu, prin realizarea unui cont, artistul poate sa isi expuna lucrarile, individual, una cate una, intr-un spatiu special dedicat acestora, sa le incadraze in diverse categorii si sa le puna preturi, pentru ca mai apoi sa poata sa le vanda persoanelor interesate.

 

Cei care doresc o astfel de pictura, trebuie doar sa foloseasca formularul special pentru contactarea artistului, urmand sa stabileasca cu acesta toate detaliile tranzactiei. Este un mediu special creat pentru artisti si pentru cei care indragesc artele vizuale, dar, in special, un mediu in care oricine poate cumpara picturi de calitate direct de la artisti sau de la cei care le au in posesie. Este un mediu dedicat artei.

Vezi si:  Despre picturile si arta abstracta

 

S-au realizat o multime de vanzari pana in momentul de fata, ceea ce ne face sa credem ca este un proiect gandit foarte bine, un proiect de succes, ca o galerie de arta fara limite, in care oricine isi poate expune lucrarile spre a fi vandute si spre admiratia celor care le privesc. Totodata, se incearca educarea persoanelor fara experienta in domeniu, dar cu dorinta de cunoastere si deschisi la adevarate lectii de cultura.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.