De ce sa comanzi picturi online ?

Te-ai saturat sa te uiti la peretii goi din casa sau din biroul tau? Cu siguranta, acest lucru poate fi corectat printr-un singur mod – cumpararea unor tablouri de calitate ce sa se potriveasca cu decorul deja existent. Si ce loc este mai potrivit pentru acest lucru decat mediul online?  Astazi si in tara noastra sunt disponibile o multime de lucrari de arta, intr-un mod extrem de accesibil, prin intermediul site-urilor de specialitate. Lumea traditionala a artei a incercat sa petreaca secole intregi incercand sa demonstreze oamenilor ca exista o corelatie directa intreg bunul gust si pret. Insa in zilele noastre, internetul pare ca schimba acest mod de gandire, cel putin pentru o mare parte a populatiei. Altfel spus, nu trebuie sa fii un miliardar pentru a-ti permite o pictura de calitate, o adevarata opera de arta, ceva ce sa capteze privirile celor ce iti viziteaza locuinta. Dimpotriva – siteuri de picturi online ofera azi  lucrari la preturi foarte accesibile,  potrivite oricarui buzunar, oricarui buget. Daca e prima data cand auzi de asa ceva, comanda pictura prin online arts – vei avea posibilitatea sa navighezi intre sute de produse si sa alegi ceva pe gustul tau sau al celor dragi.

picturi si tablouri prin online arts

In mediul romanesc, exista  sau urmeaza sa apara, precum in occident, mai multe modele de astfel de portaluri de picturi, daca le putem numi astfel. Exista cele ce ofera fotografii ale unor picturi, realizate la comanda, pe ce dimensiune dorim. Ca si suport poate fi folosita atat hartia fotografica (cu sticla deasupra) cat si panza.

Alte site-uri ofera doar lucrari  dintr-o anumita categorie, realizate pe diverse suporturi – precum ar fi cele cu tema religioasa sau iconografia. Aici, suportul si modalitatea de realizare poate sa varieze – de la pictura pe panza, lemn, sticla, ceramica pana la metal.

Vezi si:  Cum alegi adidasi pentru alergare

In alte situatii  se intalnesc tablourile realizate exclusiv pe panza, prin diferite tehnici. Desi, daca stam sa analizam putin aceasta oferta de picturi online, observa ca romanii se indreapta, intr-o  mai mica sau mai mare masura, catre urmatoarele procedee:

– acuarela

– acrilice

– carbune

– creion

– tempera

– ulei

Si tehnica colajului castiga teren, in ultima  perioada. La fel cum o fac si cele ce implica utilizarea amestecturilor de metale, lemn, matase, PFL ori textil . Indiferent ca sunt realizate in acest an, ori anii trecuti, artistii pot sa isi creeze cu usurinta un cont pe aceste site-uri si sa isi promoveze picturile. Preturile pot sa porneasca de la 150 de lei, in functie de tipul tabloului, materialele utilizate, vechimea artistului sau renumele de care se bucura.

Ca si elemente minime,  pagina unei asemenea picturi va contine urmatoarele: o fotografie clara a respectivei culori, cateva etichete sau taguri (ce sa descrie carei categorii ii apartine lucrarea – acestea pot fi de asemenea accesate pentru a gasi alte sugestii, automate); nu lipseste denumirea picturii, anul in care a fost realizata, pretul exprimat in lei, dimensiunile in centimetrii si autorul. Ca si utilizatori sau vizitatori, va exista posibilitatea adaugarii de comentarii sau contactarii directe, prin email, telefon sau formula. Lucrarile de arta plastica comandate vor fi livrate prin intermediul Postei Romane sau a serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara.

Asadar, nu mai intarzia in a-ti decora spatiile interioare cu picturi de calitate, la preturi accesibile, realizate de artisti romani consacrati sau in plina ascensiune – alege acum tablouri prin Online Arts !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.