O vizita in Maramures si locuri de cazare excelente!

cazare maramuresSituata la doar 18 km de Baia Mare si 40 km de Satu Mare Pensiunea Casa Corodan ramane cea mai apreciata pensiune din aceasta parte a Maramuresului si acest lucru datorita conditiilor de cazare excelente, datorita ospitalitatii personalului si nu in ultimul rand datorita preparatelor delicioase ce pot fi servite aici.

Casa Corodan este o pensiune ce dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri in care pot fi organizate diferite petreceri sau evenimente, un bar cu o capacitate de 60 de locuri, un salon multifunctional de 25 de locuri, iar in ceea ce privesc locurile de cazare in Maramures, Casa Corodan pune la dispozitia oaspetilor 4 camere single si 6 camere spatioase cu 2 paturi dotate conform standardelor cu Tv-cablu, minibar, internet wireless.

Nu doar confortul camerelor conteaza, ci si serviciile intregii pensiuni, astfel ca cei care vin aici, dispun de parcare privata, loc de joaca pentru copii, sala de biliard, terasa in aer liber si plaja amenajata pentru zilele calduroase si insorite.

Cei care au fost deja la Casa Corodan, s-au aratat multumiti de cum au fost tratati, de preparatele pe care le-au servit, de linistea pe care acest loc o are si de conditiile excelente de cazare.

In cadrul pensiunii Casa Corodan, s-au organizat diferite sejururi, pentru cei care au dorit sa sarbatoreasca zilele libere de Paste, Craciun sau Revelion in Maramures. Aceste sejururi au fost gandite pe parcursul mai multor zile, pentru a dispune de timpul necesar pentru vizitarea obiectivelor turistice din judet, obiective cu care Maramuresul se mandreste, obiective care sunt vizitate chiar si de turistii straini.

Maramuresul a avut intotdeauna si va avea mereu locuri impresionante de vizitat, obiective turistice pe care merita sa le vezi si despre care merita sa stii cateva detalii. Despre Maramures se mai stie ca este una din putinele zone unde se pastreaza traditiile mostenite din stramosi, incepand de la purtarea costumelor populare de sarbatoare, specifice fiecarei zone, pana la folosirea lemnului pentru sculptat.

Cei care inca nu au avut ocazia sa viziteze Maramuresul, isi pot planifica o scurta excursie prin Maramuresul Istoric, la Manastirea Barsana, In Cimitirul Vesel, la Cascada Cailor si nu numai si se pot caza cu mare incredere la Casa Corodan, unde vor fi intampinati cu multa caldura si servicii de calitate.

Va asteptam cu mare drag in cadrul pensiunii Casa Corodan din Maramures!

Casa Corodan

Pensiune si Cazare Maramures

Str. Merilor 7B Baia Mare, 430242 Maramures, RO

Phone: 0722 341 132

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.