Medizone – consumabile medicale la dispozitia ta, pentru o colaborare de succes

Magazinul medical Medizone, nume de referinta pe piata medicala, ce activeaza de mai bine de treisprezece ani, iti pune la dispozitie o gama completa de consumabile medicale pentru stomatologie, chirurgie, ginecologie,laboratoare si nu numai.Pe scurt, Medizone furnizeaza consumabile pentru toate specialitatile medicale.

De ce sa cumperi de la Medizone? Pentru ca este unul dintre magazinele medicale unde calitatea produselor primeaza, alaturi de experienta clientului. Profesionalismul si focusarea pe aceste doua aspecte au asigurat firmei un traseu ascendent si au creat o baza de clienti remarcabila, mii de specialisti din domeniul medical alegand sa colaboreze cu Medizone pe termen lung.

Din categoria consumabilelor generale, iti poti reface stocul cu manusi chirurgicale si manusi de examinare din latex, nitril si vinil. Daca tot ai inceput, poti plusa cu dezinfectanti, fie ca alegi dezinfectanti pentru maini, dezinfectanti pentru suprafete, dezinfectanti pentru instrumentar, dezinfectanti pentru aer sau orice alt tip.

Te poti opri aici, dar daca stii ca urmeaza sa ramai fara ace de seringa, tifon, alcool sanitar, comprese, branule, bonete, masti chirurgicale sau pungi de sterilizare, adauga-le in cos fara sa stai pe ganduri, intrucat o comanda care depaseste pragul de 250 lei iti va garanta transport gratuit si, in plus, te va ajuta sa incepi in forta cu acumularea punctelor de fidelizare. Ah, da, in caz ca nu am mentionat, la Medizone, orice client este rasplatit pentru fidelitate, punctele stranse aducand cu sine reduceri consistente.

Asadar, fie ca te indrepti catre categoria de consumabile generale, fie ca ai nevoie de consumabile pentru laborator (cutii Petri, lame si lamele, pipete Pasteur, vacutainere, recipienti recoltare, indicatori biologici pentru sterilizare, varfuri, eprubete etc.), consumabile ginecologice (bratari identificare nou nascuti, ace amniocenteza, canule de inseminare, periute de recoltare, gel pentru ecograf, prezervative pentru sonda ecograf), consumabile chirurgicale (fire de sutura, bureti hemostatici, adezivi pentru piele, seturi sterile, membrane de colagen, adezivi pentru piele, adezivi eventratie), consumabile pentru ortopedie (atele gonflabile, atele Kramer, fesi elastice, fesi gipsate, fesi din tifon, vata ortopedica) sau consumabile pentru stomatologie, Medizone este locul in care le vei gasi pe toate si nu numai.

Sloganul Medizone, „Parteneriat pentru sanatate”, nu ar putea sa exprime mai clar genul de relatie pe care profesionistii ce activeaza in cadrul companiei o leaga cu furnizorii si clientii, deviza brandului si valorile companiei.

Daca duci lipsa unui furnizor de incredere, care sa puna pe primul loc experienta ta, sa se implice activ in rezolvarea eventualelor nereguli pe care le-ai putea intampina,sa caute solutii viabile pentru problemele tale, nu ezita sa arunci o privire pe site, merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.