Componentele unei baze sportive

baza sportivaAmenajarea unei baze sportive are ca element cetntral suprafata artificiala. Insa, nu este suficient. Terenul trebuie ingradit pentru a nu permite persoanelor neautorizate sa patrunda, pentru ca mingea de fotbal sa nu depaseasca perimetrul suprafetei. Un mare avantaj pentru viitoarea baza sportiva pe care o veti detine este amplasarea unei instalatii de nocturna, din urma careia veti avea de castigat atat dumneavoastra, ca proprietar al bazei, cat si clientii, deoarece nocturna asigura practicarea jocurilor pe inserate, mai ales vara, cand temperatura de afara nu incurajeaza jocul in timpul zilei.

Dar vara, din pacate, nu dureaza asa de mult la noi precum in alte zone ale tarii. Putem admite ca cel putin 6 luni, referindu-ne la toamna tarzie, iarna si pana ce primavara se instaleaza cu puteri depline, temperaturile inregistrate pot cauza un disconfort si implicit refuzul oamenilor de a practica anumite sporturi outdoor, orientandu-se catre alte activitati. Pentru a-i atrage si pe cei mai pretentiosi, puteti apela la solutia instalarii unui balon tensiostatic ce va acoperi terenul de joc, mentinand o temperatura optima pentru activitatea sportiva.

O baza sportiva fara vestiare nu poate fi conceputa, asadar, Acatrans va ofera de asemenea si servicii de amplasare a unor containere din otel laminat, prevazut la nivel superior cu jgheaburi de colectare a apelor fluviale care sunt conduse prin stalpi. Folosind aceste containere spatioase puteti amenaja vestiare, biroul managerului de baza, grupuri sanitare, etc. Mergem si mai departe cu solutii privind aplicarea unor vestiare metalice compartimentate in interiorul containerelor.

Daca sunteti decisi a investi intr-o baza sportiva, Acatrans va ofera solutii completa de amenajare a bazei pornind de la gazon artificial si toate celelalte componente ce tin de securitate si confort. Beneficiile unei astfel de investitii se vor vedea in timp, iar noi va punem la dispozitie intreaga gama de servicii pentru a avea o baza sportiva cat mai atractiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.