Opteaza pentru sistemul de irigatii prin picurare potrivit oricarei culturi

Daca intentionezi sa-ti cresti singur propriile fructe si legume, atunci este foarte important sa te documentezi in ceea ce priveste ingrjirea pe care ar trebui sa le-o oferi. Asadar, trebuie sa iei in considerare ca in anotimpul cald ploile sunt mult mai rare, asa ca va trebui sa poti asigura umiditatea optima a solului in fiecare zi.

Pentru a beneficia de cat mai mult avantaje, ai putea sa investesti intr-un sistem de irigatii prin picurare, iar pierderea de ingrasaminte si nutrienti va fi mult diminuata, deoarece aplicarea acestora va fi localizata. De asemenea, vei observa ca prin acest sistem va fi gestionata mult mai bine si cantitatea de apa administrata, aceasta nu se va mai evapora si nici nu vor mai exista pierderi nedorite.

Investeste in calitatea sistemului de irigatii dorit

Un prim pas pe care ar trebui sa-l faci, pentru ca sistemul de irigatii prin picurare sa fie eficient, este instalarea corespunzatoare a acestuia. Daca acesta nu va fi instalat intr-un mod corect, exista posibilitatea de a emite o cantitate mult prea mica de apa, asa ca, se vor crea conditiile optime de seceta, iar dezvoltarea plantelor va fi incetinita.

Costurile unui astfel de sistem sunt raportate la dimensiunea terenului pe care vrei sa-l montezi. Insa, odata realizata aceasta investitie, vei beneficia de acesta o perioada indelungata, iar consumul de apa va fi redus cu pana la 60% si poate creste randamentul culturilor cu pana la 90%, comparativ cu alte metode de irigare.

Pentru fiecare planta este necesara montarea unui emitator sau chiar doua, in functie de dimensiunea plantelor, insa in acest fel, daca unul dintre cele doua se blocheaza, va putea ramane unul functional.

Sistemul de irigatii prin picurare ajuta la dezvoltarea superioara a plantatiilor, odata cu aprovizionarea cantitatii de apa conforma cu nevoile fiecarui tip de cultura. In cele din urma, va conduce catre dezvoltarea economica.

Pentru a monta acest sistem este necesar sa procuri si cateva accesorii, insa preturile acestora sunt foarte mici, asa ca nu trebuie sa te ingrijoreze acest aspect, pentru ca investitia va fi minima.

Exista o multitudine de produse, dintre care ai posibilitatea sa alegi, iar in functie de preferintele tale poti opta pentru benzi de picurare sau sisteme cu tub, cu diametre diferite. Ai putea sa te orientezi si in functie de culturile pe care le ai.

Poti sa utilizezi un astfel de sistem atat pentru plantatiile din camp, gradina, solar, sera sau daca iti doresti sa mentii o umiditate constanta a gazonului, dar si a spatiul tau de relaxare, atunci acesta nu-ti va dezamagi asteptarile.

Pentru a achizitiona un sistem de irigatii, poti accesa site-urile de specialitate pentru a vedea toate ofertele!

Descopera mai multe promotii

Alege o companie tanara, dar care ofera doar produse certificate. Daca iti doresti sa investesti in gradina ta, atunci vei gasi o selectie intreaga de produse diverse, special create pentru ca gradinaritul sa devina o pasiune.

Specialistii  iti vor sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie si chiar iti pot oferi consiliere, pentru ca tu sa iti poti creste culturile intr-un ritm potrivit.

Daca vrei sa achizitionezi sisteme de irigare, plase de umbrire sau chiar o folie termica, aici gasesti doar produse de cea mai buna calitate.

Preturile pe care le au produsele sunt cele corecte, asa ca sigur alegerea ta nu te va dezamagi.

Urmareste promotiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.