Merita sa cumperi servicii SEO în Romania?

Exista un numar mare de antreprenori care aleg sa își promoveze site-uri in regim propriu. Majoritatea romanilor care incep o afacere pun mana pe laptop, incep sa se informeze si pas cu pas incearca sa obtina cea mai buna promovare, cu cheltuieli minime.

Din pacate, nu este cea mai buna abordare, insa in anumite conditii, poate sa fie productiva. Teoretic, cel mai bine este sa te orientezi spre servicii de SEO facute de firme profesioniste. Din pacate, numarul acestora in Romania este foarte mult. In momentul in care cauti servicii SEO Romania gasesti, intr-adevar, sute de firme, insa doar un mic procent dintre acestea iti pot aduce succesul pe care il cauti.

Astfel, daca te intrebi daca merita sa cumperi servicii SEO in Romania, raspunsul poate sa fie pozitiv sau negativ. In principiu, da, insa trebuie sa te asiguri ca firma care le ofera este de buna calitate.

Cum faci asta?

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa te informezi. Nu trebuie sa inveti sa faci SEO, insa trebuie sa stii detaliile pe care trebuie sa le ceri. Trebuie sa stii cum afli valoarea unui link, cum sa ceri un raport, care sunt cele mai bune solutii si cam ce ar trebui sa iti ofere firma la care ai apelat.

Un al doilea pas este studierea firmei pe care ai gasit-o . Chiar daca ai descoperit o oferta incantatoare, cu bani putini si cu promisiuni mari, este bine sa o analizezi. Cauta un istoric al firmei, descopera alti clienti care au apelat la ea si intreaba despre rezultate.

Chiar si dupa ce ai batut palma ai destul de multa treaba. Cea mai importanta este sa informezi firma de Seo in legatura cu rezultatele pe care le vrei. Nu este suficient sa ii spui ca vrei sa vinzi, ci trebuie sa te asiguri ca toti cei care se ocupa de afacerea ta inteleg cu exactitate ce se intampla in interiorul ei. Accepta propuneri si solutii mai mult sau mai putin inedite si incearca sa privesti afacerea cu alti ochi. O afacere online este mult diferita de una offline iar acest lucru trebuie sa fie extrem de bine conturat.

One thought on “Merita sa cumperi servicii SEO în Romania?

  1. „Din pacate, nu este cea mai buna abordare, insa in anumite conditii, poate sa fie productiva. Teoretic, cel mai bine este sa te orientezi spre servicii de SEO facute de firme profesioniste. Din pacate, numarul acestora in Romania este foarte mult. In momentul in care cauti servicii SEO Romania gasesti”
    – „din pacate” – repetat, in acelasi paragraf, nu suna bine deloc

    „Astfel, daca te intrebi daca merita sa cumperi servicii SEO in Romania, raspunsul poate sa fie pozitiv sau negativ. In principiu, da, insa trebuie sa te asiguri ca firma care le ofera este de buna calitate.”
    – „Astfel, daca te intrebi daca merita….” – „daca” repetat, primul poate fi inlocuit cu „cand”

    Putina atentie si corectura atenta nu ar strica, mai ales ca propuneti servicii care includ probabil si continut scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.